Παρασκευή , 19/04/2024

«Κρύος ιδρώτας» στον ΣΚΑΪ και στον Τούρκο Παραγωγό μετά την εντυπωσιακή Πρεμιέρα του Nomads – Χάνουν τον ύπνο τους για το αντίπαλο δέος του Survivor (VIDEO)

Το νέο reality επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης, έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ, μέσα από τη συχνότητα του Ant1, ακούγοντας στο όνομα “Nomads” και παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η πρεμιέρα κάτι παραπάνω από φαντασμαγορική. Η επιβίωση σε όλο της το μεγαλείο, η φύση και τα τροπικά φαινόμενα που μαστίζουν τις Φιλιππίνες, έδωσαν στους τηλεθεατές την πλήρη απόλαυση που επιζητήσουν για ένα μοναδικό βράδυ γεμάτο δράση, περιπέτεια και αγωνία.

Στο τιμόνι της εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που χωρίς αμφιβολία, βρίσκεται στο στοιχείο του, μιας και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις εποχές που ο ίδιος παρουσίαζε το Survivor, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega Channel τότε, αλλά και τα διαφορετικά reality concepts που του δόθηκαν στο παρελθόν και βγήκε ασπροπρόσωπος.

Από χθες όμως, κάποιοι στο Φάληρο και στην γειτονική χώρα, έχασαν τον ύπνο του. Και φυσικά αναφέρομαι στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στον Τούρκο Παραγωγό του Survivor, ο οποίος ένιωσε να απειλείται από τους Νομάδες του Αμαρουσίου, ενώ παράλληλα έβλεπε τον Άγιο Δομήνικο να μην τον θέλει και πολύ για φετινό του σύντροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, ο Τούρκος Παραγωγός δεν μπορεί να πιστέψει την τεράστια παραγωγή που μπόρεσε να εξασφαλίσει ο Ant1, αλλά και την επιτυχία που είχε στο τηλεοπτικό κοινό, μιας και το hashtag #NomadGR ήταν πρώτο στις χθεσινοβραδινές προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, μέσα από τα Social Media και πιο συγκεκριμένα στη ναυαρχίδα τους, το twitter.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Τούρκος παραγωγός πρόκειται να συγκαλέσει σύντομα σύσκεψη με την εταιρεία παραγωγής, με σκοπό να αλλάξει σε μερικά σημεία το story line του δεύτερου Survivor, ενώ παράλληλα, θέλει να έρθει σε επαφή με το κανάλι του Φαλήρου, για να αλλάξει την σχεδόν προγραμματισμένη ημέρα προβολής του, διότι φοβάται ότι θα συμπέσει με το τέλος του Nomads και η τηλεοπτική του τύχη μάλλον θα είναι παρελθόν.

Οι Τούρκοι μάλλον φοβήθηκαν τις Φιλιππίνες, ή για να είμαστε πιο ειλικρινής, φοβήθηκαν τους πραγματικούς μαχητές της παραλίας.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …