Τρίτη , 16/04/2024

Κόβεται ο Κωστόπουλος στο Open πριν καν “βγάλει” μήνα! – Αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Δυστυχώς  οι προβλέψεις του Label News έπεσαν για ακόμη μια φορά μέσα όταν γράφαμε βλέποντας την πρεμιέρα του Κωστόπουλου στο Open, ότι δεν θα βγάλει σεζόν. Και λέμε δυστυχώς διότι είναι κρίμα να κόβονται εκπομπές και άνθρωποι να χάνουν τις δουλειές τους. Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συντελεστές της εκπομπής δεν πήραν στα σοβαρά την δουλειά τους βγάζοντας ένα κάκιστο και πρόχειρο τηλεοπτικό προϊόν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Label News, η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open, “Όλα Λάθος”, κόβεται πριν καν συμπληρώσει μήνα! 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε συνέντευξη στο “Ελα χαμογέλα”της Σίσσυς Χρηστίδου όπου μεταξύ άλλων άδειασε το ίδιο του κανάλι και μάλιστα μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού.

Βλέποντας την εκπομπή του να πατώνει σε ποσοστά τηλεθέασης και έχοντας ήδη δημιουργήσει πολύ κακές σχέσεις με συνεργάτες και στελέχη του καναλιού της Παιανίας,υποστήριξε ότι το “Ολα λάθος, βγήκε ουσιαστικά χωρίς καμία προετοιμασία στον αέρα, ότι ο ίδιος δεν ήξερε τι θέματα θα έπαιζαν στον αέρα, ότι δεν γνώριζε τις κοπέλες με τις οποίες θα συνεργαζόταν (Βέλλη και Γαστεράτου) και ότι ουδέποτε έπαιξε τρέιλερ στον αέρα.  Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πολύ πρόσφατα έκανε ραντεβού με τη Ρωσίδα εντεταλμένη του Ιβάν Σαββίδη για να παραπονεθεί ότι βγήκε στον αέρα χωρίς πρόβα.

Από την εκπομπή παραιτήθηκε και η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαίδου, κατηγορώντας τον Πέτρο Κωστόπουλο για άσχημη συμπεριφορά. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι το “Όλα Λάθος” δεν είχε να επιδείξει τίποτα το ενδιαφέρον στην θεματολογία του με μεγάλο μερίδιο ευθύνης να έχει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε εκπομπή.

Μετά λοιπόν τα παράπονα του Πέτρου στην διοίκηση, την παραίτηση της αρχισυντάκτριας, τις γκρίνιες και τις κόντρες είναι πλέον θέμα ημερών η εκπομπή να κοπεί οριστικά.

Το μόνο ενδεχόμενο να μην κοπεί η εκπομπή, είναι για λόγους προώθησης των προιόντων του Φίλιππου Βρυώνη, καθώς η συγκεκριμένη ώρα ανήκει στον πρώην ιδιοκτήτη του Epsilon. Δεδομένου ότι αυτήν την στιγμή είναι αδύνατον να στηθεί άλλη εκπομπή, ίσως ο τηλεοπτικός σταθμός κρατήσει το ”Όλα Λάθος” για την προώθηση των προιόντων που παίζονται μέσα στην εκπομπή. Άλλωστε ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon του κυρίου Βρυώνη, πάντοτε έδινε βάση στην προώθηση των προιόντων χωρίς να ενδιαφέρεται εαν το τηλεοπτικό προιόν ήταν καλό ή κακό.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …