Πέμπτη , 28/03/2024

Λούκας Γιώρκας: “H εκκλησία και ο Θεός μου έδωσαν λύσεις στα αδιέξοδά μου” – “Είχα γίνει προιόν εκμετάλλευσης”

Είχαμε καιρό να δούμε τον Λούκα Γιώρκα μπροστά από τον φακό. Τον συναντήσαμε στη Γλυφάδα. Ήταν ήρεμος. Κατασταλαγμένος και αποφασισμένος να μιλήσει για τη… βιομηχανία της νύχτας και τους ανθρώπους που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του. Ο τραγουδιστής εξήγησε στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη τον λόγο που απουσιάζει από τις μεγάλες πίστες τα τελευταία χρόνια. 

Παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθη στην πορεία του. Λάθη που του στοίχισαν επαγγελματικά. «Υπήρξαν πολλές στιγμές που κουράστηκα και κάποιοι δρόμοι που είχα ακολουθήσει, δε με εξέφραζαν. Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο είχα πλήρη άγνοια. Εμπιστεύτηκα και έδωσα χώρο σε ανθρώπους που δε θα έπρεπε. Αναπόφευκτα έγινα προϊόν εκμετάλλευσης μέσα στην βιομηχανία της νύχτας. Δεν μπόρεσα ούτε εγώ να εκμεταλλευτώ την κατάσταση για προσωπικό μου όφελος. Από τα λάθη μας όμως μαθαίνουμε»

Όλη αυτή η κατάσταση σε οδήγησε στις κρίσεις πανικού; 

«Καταρχάς σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ ταμπού να πηγαίνει κάποιος στον ψυχολόγο. Εγώ το έκανα συνδυαστικά και με τον πνευματικό μου που με βοήθησε πολύ. Τα προβλήματα που αντιμετώπισα ήταν η σύγκρουση της αναγνωρισιμότητας μαζί με την εκμετάλλευση, σε αντιδιαστολή με τον αυθεντικό εαυτό μου, με τον αληθινό Λούκα Γιώρκα»

Ζήτησες τη βοήθεια του Θεού; 

«Η παρουσία του Θεού είναι έντονη στη ζωή μου. Η μόνη σταθερά που είχα στην ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια ήταν η εκκλησία. Η εκκλησία και ο Θεός μου έδωσαν λύσεις στα αδιέξοδά μουΥπήρξε μια περίοδος που έχασα το μέτρο ακόμα και με την θρησκεία, έκανα δηλαδή τη θρησκεία φυλακή μου. Έβαζα πολλά πρέπει μόνος μου, τα οποία δεν τα βάζει η θρησκεία. Έκανα λάθος, ο Θεός μας έχει δώσει απλόχερα την ελεύθερη βούληση, να επιλέγουμε τι θέλουμε να κάνουμε στην ζωή μας μόνοι μας». 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …