Σάββατο , 20/04/2024

Μίλα σαν γυναίκα αλλά σκέψου σαν άνδρας – Πώς μπορεί μια γυναίκα να κατακτήσει την κορυφή!

Παντού γύρω μας μιλούν για κατορθώματα ανδρών, στην πολιτική, στον αθλητισμό, στην ίδια την ιστορία γενικότερα. Αλλά σπάνια αναφέρονται στις γυναίκες ξεχνώντας πως «πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα». Μια γυναίκα στην οποία στηρίχτηκε και πάτησε ξανά γερά στα πόδια του όταν ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από αυτά.

Και για όσους αναρωτιούνται που βρίσκονται αυτές οι γυναίκες μάθετε πως οι δυναμικές γυναίκες δεν είναι υπο εξαφάνιση. Αντίθετα, βρίσκονται παντού γύρω μας και κάνουν αισθητή την παρουσία τους με την πρώτη ευκαιρία. Δεν χρειάζεται να είναι αγενείς για να επιβάλλουν την άποψη τους. Δεν χρειάζεται να φορέσουν μάσκα για να κρύψουν τις αδυναμίες τους ακριβώς γιατί αυτές είναι η δύναμη τους. Δεν χρειάζεται να χάσουν την θηλυκότητα τους για καταφέρουν να μπούν και να κατακτήσουν μια θέση στην καρδιά ενός άντρα.

Είναι δύσκολο να καταλάβεις μια γυναίκα αλλά είναι μαγικό να πλησιάσεις και να αγγίξεις την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα της. Μια πολυπλοκότητα που μπορεί πολλές φορές να σε φέρνει στα άκρα αλλά και πιο κοντά στην ίδια τη ζωή. Γιατί η γυναίκα είναι ζωή. Γιατί η γυναίκα δεν θα κολλήσει στο τώρα αλλά θα μάθει από το πρίν για να ζήσει το μετά. Θα πληγωθεί αλλά δεν θα λυγίσει ποτέ μπροστά σου και με την πρώτη ευκαιρία θα σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Δεν θα σε βρίσει, ούτε θα φωνάξει αλλά με την σιωπή της θα σου αποδείξει πως ήταν λάθος σου να την υποτιμήσεις.

Γιατί η γυναίκα ξέρει πως το συναίσθημα μπορεί να συμπλεύσει με τη λογική, η καρδιά με το μυαλό, αρκεί να είναι έτοιμη να θέσει τις ανάλογες ισορροπίες σε κάθε περίπτωση. Εξάλλου, η αυτοσυγκράτηση και η υπομονή είναι βασικά χαρακτηριστικά αυτής και κρύβονται πίσω από το γλυκό αλλά και πονηρό χαμόγελο της.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …