Πέμπτη , 25/04/2024

Μπέσυ Αργυράκη, Κώστας Βουτσάς, Λευτέρης Πανταζής, Βάνα Μπάρμπα στο 1ο Φεστιβάλ Τέχνης, Πολιτισμού & Αγάπης από το Καλλιτεχνόραμα Γλυφάδας

Το Καλλιτεχνόραμα Γλυφάδας σε συνεργασία με τα Ιεκ Αλφα και τον Εκπαιδευτικό ‘Ομιλο Ξυνή Διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ τέχνης Πολιτισμού Αθλητισμού και Αγάπης !! Υπό την Αιγίδα της Unesco Νοτίων Προαστείων και της ΕΡΤ Φωνή της Ελλάδας Στις 30 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα στα γήπεδα στη Βούλα στο Star Sport Academy .Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο Σύλλογο Γονέων ΑΜΕΑ Γλυφάδας “Εν Πλω” στα Χωριά S O S Βάρης και στο Πικπα Βούλας .  Επίσης κοντά μας και το Μερόπειον Ίδρυμα Αθηνών !!

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την Μπέσσυ Αργυράκη , τον Λευτέρη Πανταζή, τον Γιάννη Πετρόπουλο, την Μαίρη Χρονοπούλου, την Αννα Τυρταίου και τον junior star μας Tony Βλάχος !!! Θεατρικά δρώμενα απο την ηθοποιό Γιώτα Αγνάντη και τον Νίκο Κρίκα Η Νάνσυ Μάρη και η Μίνα Δεγρεπόντη απαγγέλλουν.. Μουσική επιμέλεια : Jhon Oikonomou ! Guest Star o μοναδικός αγαπημένος Κώστας Βουτσάς ,ο Νίκος Παπαναστασίου και η φυσικά η δική μας Γλυφαδιώτισσα Βάνα Μπάρμπα !!

Αργεντίνικο τάνγκο στα διαλλείματα από χορευτές της πόλης μας ~~ τα Ωδεία της Γλυφάδας με κιθάρες υποδέχονται τους καλεσμένους !! Α π ο λ ε ι σ τ ι κ ή παρουσίαση από το ΚαλλιτεχνΌραμα και την αντιπρόεδρο της Ε.Γ.Ο. κ.Μαρίας Παπαδοπούλου των παγκοσμίων χρυσών αθλητών στην Γυμναστική για όλους !

Η Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων παρουσιάζει για πρώτη φορά στα νότια το “Wolf and the moon ” που τους έδωσε το χρυσό Παγκόσμιο Μετάλλιο Τιμάμε τους εθελοντές Ζωής , τους ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού και ξεκινάμε τη νέα σαιζόν υποσχόμενοι Πνευματική και Πλούσια Πολιτιστική Δράση !! Στηρίζουμε τους γονείς με παιδιά ΑΜΕΑ~ το Πικπα~ Τα χωρια S.O.S. ΒΑΡΗΣ ~To Mερόπειο Iδρυμα !!

Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή Αγάπης 30/9 στις 6.00 μ.μ. στο Star Sport Academy,  Λ. Καραμανλή 6 Βούλα

 

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …