Τρίτη , 16/04/2024

Μαθήματα ζωής και ψυχής σε ανοιχτή εκδήλωση για τον κόσμο από την Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» με κεντρικό ομιλητή τον Πατέρα Γεώργιο Δεληκώστα, τον μηχανόβιο ιερέα

Ρεπορτάζ: Aργυρώ Αρβανίτη

Με θέμα τα σημάδια του φόβου , πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση στο θέατρο Περοκέ το Σάββατο το πρωί  από την εκπομπή ‘’αλήθειες με την Ζήνα’’ με την Ζήνα Κουτσελίνη,  με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Στην εκδήλωση καλεσμένος ήταν ο πατήρ Γεώργιος Δεληκώστας ο οποίος μίλησε για τους φόβους που κατέχουμε όλοι μέσα μας με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Οι θέσεις δεν αργήσαν να γεμίσουν και όλοι είχαν εντυπωσιαστεί από τα πρώτα λεπτά της ομιλίας του πατέρα Γεώργιου. Η εκπομπή καθώς μας έχει συνηθίσει σε αλήθειές ήθελε να ξεκαθαρίσει το ακριβές νόημα του φόβου που βιώνει ο άνθρωπος καθημερινά, αναφερόμενοι στον φόβο της πείνας, της αγάπης, του θανάτου αλλά και σε ότι άλλο μας φοβίζει,  όπου μέσα από παραδείγματα εξηγούσε στο κοινό πως πρέπει να σκεφτόμαστε για να ξεπερνάμε τις φοβίες μας.

Ένα πολύ ενδιαφέρον και όμορφο μάθημα ζωής καθώς όλοι γνωρίζουμε πως ο φόβος δεν κάνει διακρίσεις. Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με κάποια φοβία, ενίοτε βασανιστική. Δεν υπάρχει άλλο ον στον πλανήτη που να φοβάται τόσο πολύ για τόσα πράγματα όσο ο άνθρωπος. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώθηκε και από την αντίδραση του κοινού σε κάθε απαντήσει του πατέρα Γεώργιου.

Μια εκδήλωση όπου πέρα από μάθημα ζωής έδινε και μαθήματα ψυχής καθώς είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …

Αφήστε μια απάντηση