Πέμπτη , 18/04/2024

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ ΣΤΟ LABEL NEWS: «Άντρας ντυμένος με διακριτικά ελεγκτή, με σταμάτησε στον σταθμό Καλλιθέας, μου άρπαξε το πορτοφόλι και διέφυγε τρέχοντας» – Συγκλονισμένοι οι πολίτες για τους «μαϊμού» ελεγκτές εγκληματίες

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο ακόμη και στις πιο κεντρικές περιοχές της Αθήνας μέρα μεσημέρι!

Ο μάρτυρας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του  μίλησε αποκλειστικά στο Label News για περιστατικό κλοπής που έπεσε θύμα χτες το μεσημέρι 25/4 στον σταθμό της Καλλιθέας του προαστιακού με άντρα ληστή ντυμένο ελεγκτή του ΗΣΑΠ να τον σταματάει και να του ζητάει το εισιτήριο του:

«Μόλις είχα αποβιβαστεί από τον συρμό του τρένου στον σταθμό της Καλλιθέας στις 14:00 το μεσημέρι. Άντρας που φορούσε διακριτικά όπως αυτά που φορούν οι ελεγκτές του ΗΣΑΠ με σταματάει και μου ζητάει το εισιτήριο μου. Τα ρούχα που φορούσε, μπλε πουκάμισο αλλά και το καρτελάκι που έφερε στο στήθος δεν με έκαναν να υποψιαστώ κάτι το παράξενο. Με το που βγάζω το πορτοφόλι μου για να του επιδείξω το εισιτήριο μου, σε κλάσματα δευτερολέπτων μου αρπάζει το πορτοφόλι και τρέχει σε συνεργάτη του που τον περίμενε με μηχανάκι. Από εκεί και πέρα έγιναν καπνός!»

Ο νεαρός άντρας που έπεσε θύμα κλοπής είχε στο πορτοφόλι του μετρητά και χρεωστικές κάρτες που έφταναν το ποσό των 5.500 ευρώ!

Ο μάρτυρας πήγε άμεσα στην ΓΑΔΑ όπου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου. Οι δράστες φαίνεται πώς είχαν μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις τους καθώς βρίσκονταν σε σημείο που οι κάμερες του σταθμού δεν μπορούσαν να τους εντοπίσουν.

Η ενδυμασία των εγκληματιών που ήταν ίδια με αυτήν των ελεγκτών του ΗΣΑΠ έχει ανησυχήσει τους πολίτες καθώς πλέον δεν ξέρουν από πού να φυλαχτούν!

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …

Αφήστε μια απάντηση