Πέμπτη , 28/03/2024

Μεγάλη Πτώση στην Τηλεθέαση του Μένιου Φουρθιώτη – «Φλερτάρει» με τα μονοψήφια η εκπομπή Αποκαλυπτικά – Εκνευρισμός στην εκπομπή του Epsilon

Η τηλεοπτική αρένα του Σαββατοκύριακου φαίνεται πως έχει αποκτήσει τρελό ενδιαφέρον, μιας και η εκπομπή “Αποκαλυπτικά” και το Epsilon TV, έχουν αποκτήσει έναν αντίπαλο, στην θέση των επαναλήψεων που είχαν απέναντι μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, αναταραχή επικρατεί στα γραφεία του Epsilon TV και συγκεκριμένα της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς η πτώση της τηλεθέασης, ειδικά στο δυναμικό κοινό, σε συνδυασμό με την νέα εκπομπή της Σασας Σταμάτη, φέρνουν αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο.

Μπορεί οι υπεύθυνοι της μεσημεριανής εκπομπής να είχαν συνηθίσει να είχαν “ελεύθερο” το τηλεοπτικό τοπίο, μιας και την ώρα προβολής της εκπομπής, δεν υπήρχε καμία ζωντανή εκπομπή, όπως φαίνεται όμως, η Σάσα Σταμάτη και ο ΣΚΑΙ τους “άνοιξε” λίγο περισσότερο τα μάτια για να δουν και τί συμβαίνει απέναντι την ίδια ώρα.

Τα νούμερα τηλεθέασης, είναι ο καθρέφτης της δυναμικής μίας εκπομπής και σύμφωνα με αυτά, ο Μένιος Φουρθιώτης, έχασε αρκετούς τηλεθεατές που μετακόμισαν προς το Φάληρο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι συντελεστές των “Αποκαλυπτικών”, προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να μην χάσουν την πρωτιά που θαύμαζαν, απέναντι σε ταινίες και σε επαναλήψεις. Το μόνο σίγουρο είναι, πως μία εκπομπή, δείχνει την δυναμική της απέναντι σε μία άλλη εκπομπή της ίδιας θεματολογίας και επίσης ζωντανή.

Αυτό που μένει να δούμε είναι, αν ο Μένιος Φουρθιώτης θα καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό που έχασε ή η Σάσα Σταμάτη θα καθίσει στον μεσημεριανό θρόνο του Σαββατοκύριακου την επόμενη εβδομάδα. Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ( Epsilon TV ) – 14,7%

Ooh la la! ( ΣΚΑΙ ) – 12,2%

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ( Epsilon TV )– 11%

Ooh la la! ( ΣΚΑΙ )– 10,7%

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …