Παρασκευή , 19/04/2024

Μια γυναίκα είναι δειλή όταν δεν διεκδικεί τον άντρα που πραγματικά θέλει στην ζωή της

Η ανάγκη της αλλαγής συντρόφου γίνεται πιο έντονη όταν η σχέση που έχουμε ήδη, μετατρέπεται σε πηγή αρνητικής ενέργειας και μας κάνει να αγανακτούμε κάθε μέρα και περισσότερο.

Όταν υπάρχει μεγάλη απόσταση σε μια σχέση αυτό σημαίνει πώς υπάρχει ελάχιστη συντροφικότητα πλέον, και κανένας από τους δύο δεν είναι διαθέσιμος να μοιραστεί τα κομμάτια του με τον άλλο.

Σιγά σιγά όταν μια σχέση κρατάει από παλιά με το πέρασμα του χρόνου αρχίζει η συναισθηματική απομάκρυνση κυρίως στις γυναίκες διότι οι άντρες όλο και με κάποια δουλειά θα έχουν να ασχοληθούν. Όταν η σχέση μας φτάνει σε αδιέξοδο μόνο η θέληση για αλλαγή δεν φτάνει.

Πρέπει να το κυνηγήσουμε, και από μόνες μας να διεκδικήσουμε αυτό το νέο που χρειαζόμαστε στην ζωή μας, όπου θα μας κάνει να ξανανιώσουμε.

Όσο και αν μέσα μας κρύβουμε κάποια αισθήματα για τον σύντροφο που υπάρχει στη ζωή μας χρόνια … δεν πρέπει να τα αφήνουμε να μας καταπλακώνουν ώστε να μην μας κάνουν να δούμε το πρόβλημα μας καθαρά και να σκεφτούμε αντικειμενικά, από την άλλη υπάρχει ακόμα στο μυαλό μας το πρότυπο της σωστής παραδοσιακής οικογένειας όπου ο σύντροφος από τα παλιά θα σε συντροφεύει μια ζωή και θα σε εμποδίζει να ‘’πηδήσεις’’ από μια σχέση που πλέον μόνο αγάπη έχει να σου προσφέρει σε μια άλλη νέα που θα αποφέρει ξανά το πάθος, τον έρωτα αλλά και το τέλειο σεξ στην μίζερη ζωή που ζεις εγκλωβισμένη και σε κάτι που είναι απλά μια καθημερινή ρουτίνα την λεγόμενη σχέση ζωής.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάτι νέο πιο έντονο που θα μας κάνει να νιώσουμε πιο ζωντανές και θα μας θυμίσει τι σημαίνει αληθινός έρωτας. Μια γυναίκα πρέπει να σιγουρευτεί αν είναι πραγματικά ερωτευμένη για να τα παρατήσει όλα και να αρχίσει μια νέα ζωή με κάποιον που τις εμπνέει σιγουριά και πάθος ώστε να ζήσει ένα νέο μεγάλο έρωτα όπως στην αρχή της σχέσης της αλλά με μεγαλύτερη ωριμότητα.

Αν το θέλει πραγματικά πρέπει να το τολμήσει διότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν βαριές συνθήκες εμείς τις κάνουμε ενώ η αλήθεια είναι πώς θέλουμε να γνωρίσουμε και να ζήσουμε κάτι καινούργιο, άγνωστο που θα μας εξιτάρει και θα μας κάνει να το εξερευνήσουμε…

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση