Σάββατο , 20/04/2024

Μπέσσυ Γιαννοπούλου: “Γίνει εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο” – Η γνωστή θεατρική παραγωγός υποψήφια στην Εκάλη

H διάσημη θεατρική παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου κατεβαίνει στον πολιτικό «στίβο» για την Κοινότητα της Εκάλης με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Τσούλου. Προτεραιότητα της εάν εκλεγεί να στηρίξει τις ασθενείς ομάδες όπως οι LOAT κοινότητα και τα παιδιά που δέχονται bullying. 

Μιλώντας στην εφημερίδα ΜΠΑΜ είχε δηλώσει αναφορικά με την υποψηφιότητά της: 

Που θα δώσεις προτεραιότητα εάν εκλεγείς;

Στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στον πολιτισμό . Στους γέροντες, στα παιδιά, στην LOAT κοινότητα , στην μάστιγα που λέγεται bullying σε όλα τα επίπεδα και στα άτομα -οικογένειες με οικονομική αδυναμία. Είμαι μητέρα ενός παιδιού Γυμνασίου και έρχομαι καθημερινά αντιμέτωπη με το φαινόμενο μικρά παιδιά να λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να αλλάξει…χθές!!

Σύνθημα σου ένας «Δήμος που θα σέβεται την διαφορετικότητα». Πώς το εννοείς;

Η λέξη διαφορετικότητα για μένα εμπεριέχει μέσα τον σεβασμό. Σέβομαι και υποστηρίξω ο,τι καθένας θεωρεί για τον εαυτό του μοναδικό αρά και διαφορετικό. Οι επαναστάσεις είναι ικανές να αλλάξουν όλον τον κόσμο, τις συνήθειές του, να τον φέρουν αντιμέτωπο με τις αλλαγές της νέας εποχής. «Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο» είχε πει κάποτε ο Γκάντι και η ρήση του, τόσα χρόνια μετά μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ. Σε μια εποχή που έχουμε φτάσει στο σημείο να μην ξεχωρίζουμε ο ένας από τον άλλον, ζώντας σε μια θάλασσα κοινοτοπίας, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν τη διάθεση να βγουν μπροστά. Η δική μας Γενιά πια βγαίνει μπροστά και ζητά το διαφορετικό. Ψάχνεται, διεκδικεί, ζει δυνατά την κάθε στιγμή και στο τέλος ενώνεται με καθετί πρωτοποριακό, ρηξικέλευθο και σύγχρονο. Είναι η γενιά εκείνη που δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Εκείνη που θα διασκεδάσει και θα τολμήσει το διαφορετικό και θα αγκαλιάσει και θα σεβαστεί την διαφορετικότητα.

Την Παρασκευή 17 Μαιου στις 19:30, η Μπέσσυ Γιαννοπούλου πραγματοποιεί εκδήλωση για να συζητηθούν θέματα όπως: Διαφορετικότητα – Bullying, Πολιτισμός, Τρίτη ηλικία – Υγεία, Παιδεία και άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία της Κηφισιάς και της Εκάλης. Η εκδήλωση θα γίνει στο Εντευκτήριο της Εκάλης. 

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …