Τετάρτη , 24/04/2024

“Μπάλκονιγκ”: Η νέα επικίνδυνη «μόδα» που μετράει δεκάδες νεκρούς στο εξωτερικό ήρθε δυστυχώς και στην Ελλάδα

Τα διάφορα Challenges που «γεννά» το διαδίκτυο δεν έχουν τέλος. Μετά από τα παγωμένα νερά και τα αστεία στους υπόλοιπους ακολούθους, μία νέα μόδα έρχεται να «ταράξει τα νερά των social media» και να φέρει πολλά views στους χρήστες τους.

Πρόκειται για την μόδα του «Μπαλκόνιγκ» και δεν είναι τίποτα διαφορετικό από αυτό που σκεφτήκατε όταν διαβάσατε την ονομασία του. Όλα συμβαίνουν σε ένα μπαλκόνι ενός ψηλού κτηρίου και όχι, η νέα μόδα δεν σε καλεί να βγάλεις μία ωραία selfie ή ένα video που τραγουδάς. Η νέα τάση στο διαδίκτυο, σε κάνει να πρέπει να πηδήξεις από ένα αρκετά ψηλό μπαλκόνι ενός κτηρίου σε μία πισίνα.

Χωρίς αμφιβολία, μιλάμε για μία νέα τρέλα, η οποία δεν έχει τέλος στο εξωτερικό. Χιλιάδες χρήστες του Instagram συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν το hashtag #balconing και ανεβάζουν τα κατορθώματά τους κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Η επικινδυνότητα μεγάλη και το εύρος της μόδας αυτής πρόκειται να αυξηθεί περισσότερο και να αγκαλιάσει ολοκληρωτικά την χώρα μας.

Ήδη αρκετοί νέοι είναι αυτοί που σκέφτονται να υιοθετήσουν την ιδέα αυτή, με σκοπό την μεγαλύτερη προβολή τους στα social media, αγνοώντας τα δεκάδες δημοσιεύματα από το εξωτερικό, που αναφέρουν τον αριθμό των τραυματισμών κατά την διάρκεια της βιντεοσκόπησής του. Πιο συγκεκριμένα, αρκετοί είναι εκείνοι που δεν υπολόγισαν σωστά την απόσταση μεταξύ νερού και μπαλκονιού, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι και όχι μόνο.

Προσοχή λοιπόν στη νέα μόδα που έρχεται να φέρει περισσότερους τραυματισμούς και καθόλου ποιότητα στους χρήστες των social media.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …