Πέμπτη , 28/03/2024

Ναργιλεδάδικα: Τα νέα στέκια της νεολαίας που σε ταξιδεύουν σε μέρη ανατολίτικα και εξωτικά!

Κάθε φορά που κανονίζουμε μια έξοδο με την παρέα μας έχουμε στο μυαλό μας έναν μόνιμο προβληματισμό… σε πιο μαγαζί θα βγούμε; σε κουτούκι , σε μπαρ; σε κάτι ακόμα πιο χαλαρό ; πάντα ο ίδιος προβληματισμός.  Οι έξοδοι και οι βόλτες με τους φίλους μας είναι για να περνάμε καλά, πόσο μάλλον αν βρούμε και το κατάλληλο στέκι, διότι καλά τα κλαμπ και τα κουτούκια αλλά σαν τα ναργιλεδάδικα δεν έχει!

Γιατί όμως ένα ναργιλεδάδικο είναι ικανό να ανεβάσει την διάθεση μας στα ύψη και μάλιστα παραπάνω από ένα κλαμπ , που στην ουσία χορεύεις και χοροπηδάς ασταμάτητα όλη νύχτα; είναι πολύ απλό… ο ναργιλές έχει την δυνατότητα να δημιουργεί την αίσθηση της ψευδαίσθησης με αποτέλεσμα κάθε φορά να αισθανόμαστε πως είτε ζούμε κάπου αλλού σε κάποια άλλη χώρα, είτε ζούμε κάτι διαφορετικό στη ζωή μας.

Καταφέρνει μέσα από την υπέροχη μυρωδιά των καπνών του να μας χαλαρώσει παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο μαγαζί ενώ παράλληλα μας αφήνει να αφεθούμε ακόμα περισσότερο στις συζητήσεις και τα γέλια της παρέας μας. Ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα και καταλήγουμε να γινόμαστε ένα όλοι μαζί ανταλλάζοντας απόψεις για τις ζωές μας.

Με λίγα λόγια πέραν του ότι ζούμε σε ένα πιο ανατολίτικο περιβάλλον και αισθανόμαστε πολύ πιο χαλαροί και ελεύθεροι , το ναργιλεδάδικο είναι σίγουρα το στέκι που πρέπει να κρατήσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου , είτε είσαι φοιτητής , είτε είσαι εργαζόμενος (εδώ το έχεις και παραπάνω ανάγκη), είτε είσαι παντρεμένος αφού καταφέρνει πάντα να σε ταξιδεύει και να σου δημιουργεί μια πολύ όμορφη διάθεση έχοντας μια αίσθηση απελευθέρωσης μέσα σου.

Τα πρώτα που άνοιξαν στην Αθήνα τα συναντήσαμε στα Πατήσια, στο Μεταξουργείο και την Καλλιθέα, σήμερα μια βόλτα στο κέντρο θα σας κάνει να ανακαλύψετε παραπάνω από ένα και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …