Πέμπτη , 25/04/2024

«Ξέμεινες» το Τριήμερο στην Αθήνα; Εε και; Το Label News σας προτείνει τα πιο “ΙΝ” αποκριάτικα πάρτι της πόλης!

Ποιός είπε ότι στην Αθήνα δεν το ζούμε τις απόκριες; Μπορεί οι καθιερωμένες παρελάσεις να είναι σε άλλες πόλεις αλλά η Αθήνα ξέρει τι θα πει καρναβάλι και το αποδεικνύει κάθε χρόνο με τα ξεχωριστά event της! Άν λοιπόν, ψάχνεις κι εσύ τι θα κάνεις το τριήμερο, σου προτείνουμε μερικά πάρτυ που θα μπορούσαν να ταιριάζουν στο στύλ σου ή να το διαμορφώσουν φέτος. Εξάλλου, τις απόκριες γινόμαστε όποιοι θέλουμε!

 

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

– Το Σάββατο 17 Φλεβάρη 2018, αποκριάτικο πάρτι στο Gasoline, με θέμα κιτς – μεταμφιέσεις.

Δώρα στις καλύτερες κιτς μεταμφιέσεις που θα ψηφιστούν:
Α. Για 2 άτομα (1 άνδρας και 1 γυναίκα) από την ειδική επιτροπή και
Β. Για 2 άτομα (1 άνδρας και 1 γυναίκα) που θα ψηφιστούν από τους θαμώνες. ‘

 – Και ναι.. οι Trashformers για το Σάββατο του καρναβαλιού κάνουν πάλι το μπαμ με ένα μεγάλο υπερevent που θα κάνει το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο και το καρναβάλι της Βενετίας να σκάσουν από τη ζήλεια τους.

• Οι πιο καρναβαλικές μουσικές από 80΄s-90’s-00’s
• Οπτικοακουστικό υλικό που γυαλίζει αμφιβληστροειδείς
• Live Show που ταξιδεύει
• Secret guests κομμένους και ραμένους στο θέμα
• Και φυσικά… μασκέ…

Το μεγάλο καρναβάλι των Trashformers στην Αθήνα έρχεται με ένα θέμα διαβολικό… ένα θέμα διασκεδαστικό με άπειρους συνδυασμούς!

– Dress up and join our circus @ Arch Beer House Η φημισμένη και πολυαγαπημένη μπυραρία του Περιστερίου, πάντα εντός κλίματος, διοργανώνει ένα μασκέ πάρτι με κεντρικό θέμα το “Τσίρκο”. Θα φάτε τις πιο μεγάλες και νόστιμες ποικιλίες, θα πιείτε άφθονη μπύρα και μην ξεχνάτε ότι φημίζονται για τα πάρτι τους.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

– Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου είναι ο απόλυτος προορισμός για εσένα. Οι Jaguar Bombs welcome you to the jungle και υπόσχονται να… δονήσουν το κορμί μας με τις μουσικές τους στο μοναδικό  Gazarte Carnival Party

– Trash vs Techno Μασκέ Edition at six d.o.g.s Τελευταία Κυριακή των Αποκριών, παραμονή Καθαράς Δευτέρας, και το Luben.tv ντύνεται μασκέ και κρασάρει το six d.o.g.s. Μετά τα πάρτι των Χριστουγέννων και των 4 Χρόνων LUBEN, six d.o.g.s, Luben.tv και Cannibalradio.com ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους και ρίχνουν στη μάχη 5 DJs σε 2 stages. Στο Gig Space θα είναι οι Cult Invaders, ενώ στο -1 θα βρίσκεται η παρέα του Cannibalradio.com. 26/02, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-9, 22:00

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …