Πέμπτη , 25/04/2024

Οδηγός πόλης για την Τσικνοπέμπτη – Που να βγεις στην Αθήνα για να το “τσικνήσεις” με πολύ διασκέδαση, ποτό και καλό φαγητό …

Η μέρα που αγαπούν οι κρεατοφάγοι και που αγαπούν να μισούν οι χορτοφάγοι είναι προ των πυλών και το LabelNews είναι εδώ για να σας παρουσιάσει ενδεικτικά κάποιες περιοχές της Αθήνας για να… το τσικνίσετε παραδοσιακά ή και πιο μοντέρνα!

Ψυρρή
Περιοχή στην οποία θα γίνεται χαμός από… τσικνίσματα και κρεατικά είναι σίγουρα η περιοχή του Ψυρρή. Γραφικές, αλλά και περισσότερο μοντέρνες ταβέρνες και πάσης φύσεως φαγάδικα στην ιστορική γειτονιά προσφέρονται για την συγκεκριμένη μέρα για έξοδο με τους φίλους ή το έτερόν σας ήμισυ. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε το γεύμα σας στου Ψυρρή με μια βόλτα στο Μοναστηράκι για καφέ ή ποτό.
Αιγάλεω
Μπορεί να σας φαίνεται αρχικά μια μη συνηθισμένη πρόταση, αλλά αν είστε νέοι και θέλετε να περάσετε την Τσικνοπέμπτη με άτομα της ηλικίας σας ίσως είναι μια από τις καλύτερες ιδέες το να βρεθείτε στο Αιγάλεω. Πρόκειται για μια περιοχή αρκετά φοιτητική με κλασικά ή πιο μοντέρνα στέκια νέων είτε για φαγητό είτε για καφέ ή ποτό.
Γκάζι
Περιοχή που έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια είναι το Γκάζι. Πολλές από τις πολυάριθμες ταβέρνες του προσφέρονται σίγουρα για να περάσετε την Τσικνοπέμπτη σας και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία κιόλας μια και οι πιο πολλές βρίσκονται μια ανάσα από τη στάση του μετρό! Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε την έξοδό σας στο Γκάζι και με ποτό σε κάποια από τα πασίγνωστα bar ή τα club του.
Πλάκα
Μια καλή και κλασσική μάλλον επιλογή για την ημέρα του κρέατος είναι η Πλάκα για την οποία δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχει ποικιλία μαγαζιών για φαγητό, αλλά και για ποτό ή καφέ ή και βόλτα στο Μοναστηράκι.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …