Παρασκευή , 19/04/2024

Οι πετυχημένες και δυναμικές γυναίκες επαγγελματικά και κοινωνικά, αποτελούν τα απόλυτα sex symbol για τον αντρικό πληθυσμό!

Όλοι οι άντρες θέλουν δίπλα τους αλλά και στο κρεβάτι τους δυναμικές γυναίκες ώστε να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί τους. Ειδικά όταν ένας άντρας νιώθει ο ίδιος αδύναμος τότε ψάχνει για μια πιο ισχυρή σύντροφο στη ζωή του.

Όταν μιλάμε για ισχυρές γυναίκες, δεν αναφερόμαστε μόνο για όσες κατέχουν τα δικά τους οικονομικά, καθώς την σήμερον ημέρα το να είναι οικονομικά εξασφαλισμένη μια γυναίκα θεωρείτε πολυτέλεια.

Μπορεί να είναι ισχυρή ακόμα και όταν κάθετε στο σπίτι και φροντίζει τα παιδιά της η τις δουλειές του σπιτιού έχοντας πάντα ένα φαΐ έτοιμο για τον άντρα της. Πιστέψτε με ακόμα και με αυτό ο άντρας αισθάνεται σαν να έχει κερδίσει βραβείο. Παρόλα αυτά οι γυναίκες που επιτρέπουν στο αντρικό φύλο να τους φέρονται σα χαλάκι, δεν είναι τόσο ελκυστικές όσο θυμάστε πριν από κάποιους αιώνες.

Οι μόνοι άντρες που μπορούν να απολαύσουν την υποταγή μιας γυναίκας  είναι η πραγματικά αδύναμοι, και όσες γυναίκες αρέσκονται με αυτό σημαίνει πως τους αρέσει να είναι διπλά σε ένα άντρα που απαιτεί λατρεία από εκείνες.

Αν όμως μια γυναίκα είναι αρνητική στο να υποτιμηθεί από ένα άντρα τότε θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στο αντρικό κοινό γιατί θα δείχνει πιο αποφασισμένη και σέξι στα μάτια του.

Μην αισθάνεστε πως με το να αρνηθείτε κάποια πράγματα στο σύντροφο σας θα σας χωρίσει η θα νευριάσει μαζί σας, θα του αρέσει και μάλιστα πολύ, γιατί θα έχετε πατήσει πόδι και έτσι θα δείχνετε πιο ελκυστική και επιθυμητή για εκείνον αφού ψάχνει για σύντροφο ζωής και όχι ικέτη.

Στην πραγματικότητα όλοι θέλουμε ισχυρούς συντρόφους όπου αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους και έχουν περισσότερο δυναμισμό καθώς αυτό είναι μια καλή προϋπόθεση και για καλό σεξ.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση