Παρασκευή , 19/04/2024

Οι guest συγγενείς που αναστάτωσαν το “Κωνσταντίνου & Ελένης”

Είναι η πιο πετυχημένη σειρά της ελληνικής τιβι.

Μιλάμε για το Κωνσταντίνου και Ελένης

Η σειρά βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα το 1998,στην αρχή δυσκολεύτηκε καθώς είχε απέναντι της την τότε σειρά φαινόμενο ”δυο ξένοι”.Το κανάλι παίρνει την απόφαση να του αλλάξει μέρα προβολής και βλέπει τα νούμερα να διπλασιάζονται και να κάνουν τη σειρά μια από τις μεγάλες επιτυχίες της σεζόν!

Αυτό που σίγουρα δε πίστευε κανείς είναι ότι αυτή η σειρά θα μείνει στην ιστορία της τιβι,οχι για την τότε επιτυχία της αλλά για την διαχρονική της αντοχή.Η σειρά ολοκληρώθηκε το 2000 και από τότε δεν έχει σταματήσει να παίζει σε επανάληψη,ο λόγος φυσικά είναι τα υψηλά νούμερα τηλεθεάσεις που πετυχαίνει ακόμα και σήμερα!

Δικαίως θεωρείτε η σειρά φαινόμενο,το σίριαλ που μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές,αφού μικροί και μεγάλοι στήνονται κάθε μεσημέρι εδώ και χρόνια και την παρακολουθούν ανελλιπώς.

Ήταν αυτοτελής επεισόδια με πολλές γκεστ εμφανίσεις ,σχεδόν σε κάθε επεισόδιο με πάντα φυσικά την γνωστή παρέα.

Σήμερα θα εστιάσουμε στους συγγενείς του Κωνσταντίνου και της Ελένης που τους αναστωσαν.

Η ΘΕΙΑ ΜΑΡΩ

Ήταν ένας ρόλος που πραγματικά αναστάτωσε τους ήρωες,στην αρχή η θεία πήγε με σκοπό να δελεάσει την Ελένη να αρραβωνιαστεί τον Κωνσταντίνο και να της γράψει το σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Προσπάθησε μάταια να παρουσιάσει μια νοικοκυρά Ελένη στον Καντακουζηνό.Ωστόσο έστω και λίγο,κατάφερε τον σκοπό της.Εν τέλει δεν έγραψε κανένα σπίτι,αφού όλα ήταν ένα ψέμα,ο αρραβώνας διαλύθηκε και η θεία έφυγε.Βέβαια ξαναγύρισε και τα έφτιαξε με τον θείο του Κωνσταντίνου,σε άλλο επεισόδιο .Τον ρόλο ενσάρκωσε η Άννα Κυριακού

Η ΚΥΡΙΑ ΦΙΛΙΩ

Η νονά του Κωνσταντίνου,ήταν ο άνθρωπος που τους αναστάτωσε πιο πολύ από όλους.

Μια ανακατώστρα που έβαζε με πολύ έξυπνο τρόπο λόγια σε όλους,για όλους.Η Ελένη μάλωσε με όλους,ο Κωνσταντινος επίσης,ώσπου κάποια στιγμή με αφορμή τον καβγά της Ελένης με το Νικόλα και τη Ματίνα,οι ήρωες κατάλαβαν ότι η νονά τα έκανε όλα,η οποία σαν γάτα,το ψιλιαστηκε και αποχώρησε,αφήνοντας και πάλι ήρεμους τους ήρωες στο νεοκλασικό στο Μαρούσι. Τον ρόλο αυτό ενσάρκωσε η υπέροχη Κατερίνα Γιουλάκη.

Ο ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ

Η μεγαλύτερη αναστάτωση αμέσως μετά τη νονά του κατακουζινου,ήταν αντικειμενικά ο θείος της Ελένης.Ο Τζόνι ότι είχε αποφυλακιστεί και είχε ξεκινησει μια νέα μπιζνα με ρίγανη,την οποία αποθήκευσε σε μια κόκκινη βαλίτσα,φεύγοντας να πάει να δει ένα φίλο στο νοσοκομείο

άφησε τη βαλίτσα σπίτι.Η Ελένη άκουσε ένα τηλεφώνημα του και πίστεψε ότι στη βαλίτσα είχε χασίσι,με αποτέλεσμα να προσπαθεί μάταια να την ξεφορτωθεί κατακουζινος από την άλλη,μαθαίνει για την βαλίτσα και βρίσκει ευκαιρία να κλείσει την Ελένη φυλακή,την κατάλληλη στιγμή ο θείος επιστρέφει και τα εξηγεί όλα,η Ματίνα τους κάνει το τραπέζι,όμως αντί για ρίγανη,ρίχνει χασίσι στο κοτόπουλο και οι ήρωες ζούνε αξέχαστες εμπειρίες. Τον ρόλο του Τζόνι έκανε ο Τζώνυ Βαβούρας.

Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μεγάλες φωτιάς άναψε στους ήρωες και ο νικηφόρος,ο ζωγράφος ξάδερφος του Κωνσταντίνου που η Ματίνα είχε γράψει στο ημερολόγιο της ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει το θείο πριν πεθάνει και ίσως να ήξερε ποια διαθήκη,είχε γραφτεί πρώτη και ποια δεύτερη.

Ο Νικηφόρος έκανε ατελιέ το γραφείο του κατακουζινου,ερωτεύτηκε την Πέγκι,υπνωτίστηκε για να θυμηθεί και τελικά δεν ήξερε τίποτα .Οι ήρωες τον πέταξαν με τις κλωτσιές έξω και έσκισαν τα έργα του,την ίδια στιγμή Μάνθος τους είπε ότι τα έργα στοιχίζουν πολλά λεφτά και τους άφησε κάγκελο.Τον Νικηφόρο υποδύθηκε ο Χρήστος Ευθυμίου.

THE A CITY TEAM

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …