Πέμπτη , 28/03/2024

Οχτώ χρόνια Dybbuk: Η ιστορία του τελευταίου μεγάλου κλαμπ της Αθήνας όπου επώνυμοι και clubbers γίνονται ένα μέχρι το πρωί!

8 χρόνια Dybbuk. Το μοναδικό μεγάλο dance club της Αθήνας συμπληρώνει φέτος οκτώ ολόκληρα χρόνια ζωής και συνεχίζει να βρίσκει τον τρόπο να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο παραμένοντας φυσικά στο κέντρο της πόλης.

Αν ζητήσεις από την Έφη Μωράκη ( μαμά και ιδιοκτήτρια του Dybbuk ) να σου πει μία και μόνη ατάκα για το Dybbuk, θα σου επαναλάβει κάτι που της είχε εξομολογηθεί ένας πελάτης του κλαμπ πριν από κάποια χρόνια: “Στο Dybbuk είναι παράδοση και must το ότι πας νύχτα και φεύγεις στην καλύτερη ξημέρωμα και στην ακόμα καλύτερη κανονικό πρωινό. Σαν το καζίνο”. Και ναι! Είναι αλήθεια και φέτος το Dybbuk άλλαξε πρόσωπο για τρίτη χρονιά.

Το Dybbuk φαίνεται να έχει έναν μάγο δίπλα του. Κι αυτό, γιατί ότι κάνει κάθε χρόνο έχει απήχηση και συγκεντρώνει πάντα τον καλύτερο κόσμο της πόλης. Αν έχουν προσπαθήσει να το αντιγράψουν; Πολλοί. Αν τα κατάφεραν; Κανείς. Το Dybbuk είναι μοναδικό και θα παραμείνει unique στη νυχτερινή ζωή της πόλης για πολλά χρόνια ακόμη.

Το Dybbuk από την πρώτη του μέρα είχε ένα πριβέ χαρακτήρα. Πολύ δύσκολη πόρτα. γι’ αυτό απορούσαν όλοι όταν στις πέντε και στις έξι το πρωί γινόταν πανικός από τα ακριβά αυτοκίνητα, από ανθρώπους ασφαλείας των καλών πελατών του και από τις ουρές 100 και 200 ατόμων!

Αν όμως καταφέρεις να μπεις, μέσα στο μαγαζί μπορεί να δεις έναν απλό clubber να χορεύει ασταμάτητα δίπλα σε κάποιον επώνυμο που έρχεται απλά για να διασκεδάσει και πάντα μακριά από πολλά άλλα βλέμματα.

Το θρυλικό Dybbuk άνοιξε τις πόρτες τη για την 8η σεζόν στο κέντρο της Αθήνας, στο πρώην Kitty Cat, που μεταμορφώθηκε από τον Γιώργο Παντελούκα και εξοπλίστηκε με τον καλύτερο ήχο και φωτισμό της Αθήνας, με το ηχοσύστημα Function One.

Το νέο Dybbuk, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα διεθνή μεγάλα πριβέ κλαμπ. Στους χώρους του κυριαρχεί το ροζ, το χρυσό και το σκούρο πράσινο χρώμα, ο εντυπωσιακός φωτισμός που διαχέεται ακόμα και μέσα από πολυελαίους της εποχής του 50, ενώ το σκηνικό ολοκληρώνεται με τους καλύτερους Djs του πλανήτη να έχουν διασκεδάσει το κοινό του.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …

Αφήστε μια απάντηση