Παρασκευή , 19/04/2024

Ο Γιάννης Μωραΐτης έρχεται “Πιο Δυνατά” και τρελαίνει κόσμο!

Ο Γιάννης Μωραΐτης, κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στα μουσικά πράγματα της χώρας. “Πιο δυνατά” σε σύνθεση  και στίχους του  Ανδρέα Λάμπρου.

Η νέα τους συνεργασία το “Πιο δυνατά” είναι ένα κομμάτι γεμάτο θετική ενέργεια, σε ενορχήστρωση του Δημήτρη Γρυδάκη από τη Vinillio music με τον Γιάννη Μωραΐτη να “κάνει τη διαφορά” και το σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσει θετικά και στο μέλλον.

Ο εν λόγω καλλιτέχνης, έχει ξεχωρίσει στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας μας εδώ και πολλά χρόνια καθώς συνεχίζει τα προσεκτικά και σταθερά βήματα που κάνει με ήθος χαρακτήρα αλλά και …φωνή και δεν ξεχνά να επιλέγει πάντα με προσοχή τα τραγούδια που κυκλοφορεί αλλά και τις συνεργασίες που κάνει στις νυχτερινές του εμφανίσεις εις πείσμα των καιρών.

Είναι στοιχεία του, που έχουν εκτιμήσει πολλά γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου με μεγάλη ιστορία που κατά καιρούς συνεργάστηκαν μαζί του και συνεχίζουν να τον στηρίζουν και να τον θαυμάζουν για τα κατορθώματα του στα μουσική βιομηχανία αν και νέος ηλικιακά.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …