Πέμπτη , 28/03/2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος δείχνει για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Κάθε Στιγμή Μετράει” για τον Σύλλογο “Πίστη” (VIDEO)

O Γιάννης Πλούταρχος δείχνει για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, ερμηνεύοντας αφιλοκερδώς το τραγούδι «Κάθε στιγμή μετράει» σε μουσική Θάνου Γεωργουλά και στίχους του Βασίλη Παππά .Το ομώνυμο τραγούδι θα ακούγεται στην ταινία «Βone brothers» που σκηνοθέτησε ο Χρήστος Ανδριόπουλος αφιερωμένο στον Σύλλογο Πίστη.

Η ταινία αναφέρεται σε μία ιστορία ιστορία που διηγείται το δράμα και την αγωνία μιας οικογένειας να βρεθεί συμβατός δότης, για το μικρό τους γιό που πάσχει από λευχαιμία. Ο Αντώνης (πατέρας) μαθαίνει από τον γιατρό πως ο μικρός Νικόλας πρέπει άμεσα να κάνει μεταμόσχευση ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, πριν είναι πολύ αργά. Η Ελένη (μητέρα)βρίσκεται πάντα στο πλευρό του έχοντας Πίστη ότι θα βρεθεί ο συμβατός δότης.

Η μοίρα παίζει περίεργο παιχνίδι, καθώς Ο Γιώργος (αδερφός του Αντώνη) που είναι τσακωμένοι χρόνια και ζεί στο Βέλγιο ως αρχιτέκτονας, βρίσκεται στο ίδιο νοσοκομείο για να ανακαινίσει μια πτέρυγα του.Ο Γιατρός και φίλος του Γιώργου του εξηγεί πως ο ανιψιός του έχει μεγάλο πρόβλημα και κινδυνεύει η ζωή του. Ο Γιώργος είναι συμβατός δότης και ζητάει από τον Γιατρό να βοηθήσει θέλοντας να κρατήσει την ανωνυμία του και να μην μάθει ο αδερφός του τίποτε. Η Ελένη δεν γνωρίζει ότι υπάρχει αδερφός ,μιας και ο Αντώνης της είχε πει ψέματα ότι είναι μοναχογιός.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …