Πέμπτη , 18/04/2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με την οικογένειά του, έδωσε για ακόμη μια χρονιά το παρόν στις Θρησκευτικές Εκδηλώσεις και στο Πανηγύρι του χωριού του στην Μαυρόγεια, τιμώντας τον τόπο του (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Ο πατέρας Κωνσταντίνος και πνευματικός του Γιάννη Πλούταρχου ιερέας του Ιερού Ναού της Γεννήσεως της Θεοτόκου Μαυρόγειας Ορχομενού μας μιλάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο χωριό αλλά και το παρόν που έδωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Πατέρας Κωνσταντίνος

«Με την Δέουσα λαμπρότητα και φέτος πανηγύρισε ο Ιερός Ναός της Γεννήσεως της Θεοτόκου Μαυρόγειας Ορχομενού και πλήθος πιστών κατέκλυσε τον προαύλιο χώρο. Κατά την ώρα των λατρευτικών εκδηλώσεων παρόν έδωσε και ο συντοπίτης και συγχωριανός Γιάννης Πλούταρχος όπως τον ξέρουν οι περισσότεροι ο οποίος το έχει τάμα κάθε χρόνο να παρευρίσκεται στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Κυρίας Θεοτόκου για να λάβει και αυτός και η οικογένεια του την Ευλογία και χάρη της.

Κάθε χρόνο όπως και φέτος την παράσταση έκλεψε ο μικρός υιός του καλλιτέχνη Κωνσταντίνος που είναι και η αδυναμία του Εφημέριου πατέρα Κωνσταντίνου. Στο τέλος ο Εφημέριος του Ιερού Ναού πατέρας Κωνσταντίνος Παπαθανασίου ευχαρίστησε όλους που παρευρέθηκαν και τίμησαν το πρόσωπο της Παναγίας μας και ευχήθηκε να πρεσβεύει και να καθοδηγεί όλον το κόσμο για την σωτηρία της ψυχής.

Στην γιορτή που πραγματοποιήθηκε χορός από τον σύλλογο του χωριού όπου χόρεψε με τις παραδοσιακές του στολές χαρίζοντας ένα όμορφο θέαμα στον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί, ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί και με τον Γιάννη Πλούταρχο ο οποίος έδειχνε να απολαμβάνει πολύ την γιορτή του τόπου του. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλο κόσμο να παραβρεθεί σε μια τόσο όμορφη θρησκευτική λειτουργεία.»

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …