Τετάρτη , 24/04/2024

Ο Δικηγόρος που έγινε Viral ζητάει με αγωγή, 170.000 ευρώ από την Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1 – Ετοιμάζεται να κινηθεί Νομικά και κατά της Καινούργιου – Δείτε όλα όσα είπε σήμερα ζωντανά στην εκπομπή «Στη Φόρα» (VIDEO)

Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Φαίης Σκορδά και του ΑΝΤ1 κατέθεσε ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης για τα όσα «προσβλητικά και υβριστικά κατ’ εμέ ειπώθηκαν προ εξαμήνου στην πρωινή εκπομπή της κυρίας Σοφίας Σκορδά με τίτλο «Το πρωινό» την 13η Ιουνίου 2017», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος, με ανάρτηση που έκανε στο facebook.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δικηγόρος είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η οποία είχε σχολιαστεί στην εκπομπή Πρωινό από την Φαίη Σκορδά.

Ο δικηγόρος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Στη Φόρα” στο ΑΡΤ και όπως είπε χαρακτηριστικά ζητάει 170.000 ευρώ από την Φαίη Σκορδά για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη, χρήματα που εφ’όσον κερδίσει θα δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο κ. Καρατσιώλης είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τα άκρα, καθώς δεν θα δεχτεί εξωδικαστικό συμβιβασμό και μάλιστα όπως τόνισε είναι έτοιμος να κινηθεί Νομικά και κατά της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε όλα όσα είπε ο δικηγόρους που στέλνει στο βίντεο που ακολουθεί

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …