Τρίτη , 19/03/2024

Ο δικηγόρος του Σαββίδη η βίλα του Πετσίτη, οι μπίζνες, ο Λαζόπουλος και το φέσι

Σε καιρούς που καλείται ο ελληνικός λαός να σφίγγει όλο και περισσότερο το ζωνάρι ο Μανώλης Πετσίτης φέρεται να πλήρωνε ενοίκιο 1.850 ευρώ το μήνα μέσω του δικηγόρου Νίκου Ανδρικόπουλου.
Μάλιστα ο τελευταίος λέγεται ότι έχει και εισπρακτική που κάνει δουλειές με τη ΔΕΗ και τη MIG. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο δικηγόρος είναι φίλος του Λάκη Λαζόπουλου ενώ φέρεται να έχει γερό «δόντι» στον ΣΥΡΙΖΑ και συμμετοχή σε μεγάλα έργα και συμβόλαια με επιχειρηματίες όπως ο Σαββίδης που είναι ανοιχτοί στην Δικαιοσύνη!
Να θυμίσουμε ότι ο Μανώλης Πετσίτης είναι ο άνθρωπος που ενσάρκωσε το «ελληνικό όνειρο», αφού μέσα σε μια τριετία μεταμορφώθηκε από έναν ταπεινό σερβιτόρο, με εισόδημα 5.000 ευρώ σε πλούσιο μεγαλοπαράγοντα με «πρόσωπο» σε επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους, χάρη στην φιλία του με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.
Ένα νέο πρόσωπο εμφανίστηκε στο προσκήνιο και μαζί του νέες, περίπλοκες διασυνδέσεις η άκρη των οποίων καταλήγει -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο Μέγαρο Μαξίμου.
Πρόκειται για τον γνωστό δικηγόρο Νίκο Ανδρικόπουλο, ο οποίος αν και ήδη επιτυχημένος στο επάγγελμά του, επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ είδε τις δραστηριότητές του να πολλαπλασιάζονται και μάλιστα σε συνεργασία με επιχειρηματίες που διατηρούν στενές σχέσεις με το κυβερνών κόμμα.
Ο Ν. Ανδρικόπουλος αποκαλύπτεται πως είναι ο άνθρωπος στο όνομα του οποίου ενοικιάστηκε η περίφημη βίλα της Βαρυμπόμπης στην οποία διαμένει ο Μανώλης Πετσίτης.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου -ο οποίος μίλησε στο Πρώτο Θέμα- κατά την υπογραφή των συμβολαίων ο Μανώλης Πετσίτης του ζήτησε να μην μπει στο μισθωτήριο το όνομά του για… προσωπικούς λόγους.
Το ενοίκιο των 1.850 ευρώ το μήνα το κατέβαλε ο Νίκος Ανδρικόπουλος (ο οποίος έχει και εισπρακτική που κάνει δουλειές με τη ΔΕΗ και τη MIG) για λογαριασμό του Πετσίτη. Ωστόσο σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της βίλας η συνέπεια σταμάτησε πριν από πέντε μήνες, και πλέον του χρωστούν συνολικά 9.250 ευρώ.
Ο Νίκος Ανδρικόπουλος είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος. Με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα η καριέρα του απογειώθηκε περισσότερο, καθώς άρχισε να εμφανίζεται σε έναν μεγάλο κύκλο δραστηριοτήτων.
Συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη στις τηλεοπτικές άδειες και την εξαγορά του Πήγασου, σύμβουλος στην ΔΕΠΑ επί Θεόδωρου Κιτσάκου, βασικός μέτοχος σε εισπρακτική εταιρεία που συμμετέχει σε κοινοπραξία με την Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου -ξάδελφου του υπουργού Οικονομικών- για είσπραξη οφειλών στη ΔΕΗ.
Επίσης, συμμετέχει σε δουλειές της MIG, καθώς είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης του ορισμένου από την κυβέρνηση διευθύνοντος συμβούλου Θανάση Παπανικολάου.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …