Σάββατο , 20/04/2024

Ο Ιταλός επιχειρηματίας που επένδυσε στα Media στην Ελλάδα και δημιούργησε το Label News – Σήμερα συμπληρώνουμε έναν χρόνο ζωής μόνο με αποκλειστικά θέματα και το γιορτάζουμε!

Το Label News.gr συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής και το γιορτάζει. Ένας χρόνος επιτυχίας με αποκλειστικά θέματα που παίζουν πρώτα εδώ!

Πώς ξεκινήσαμε

Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Labelnews.gr ψάχναμε τρόπους και ιδέες να διαφοροποιηθούμε και το καταφέραμε ίσως με μια απλή σκέψη, δύσκολη όμως στην υλοποίησή της, να βασιστούμε καθαρά και μόνο σε δικές μας πρωτογενείς ειδήσεις. Συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, απόψεις, κριτικές, αποκλειστικά νέα τα οποία προέρχονται μόνο από τους συντάκτες του site αποφεύγοντας την εύκολη και ανούσια λύση του copy paste.

Έτσι, λοιπόν, με μια δημιουργική και δυναμική ομάδα δημοσιογράφων βγαίνουμε στους δρόμους και κάνουμε ρεπορτάζ, αποκλειστικά νέα που διαβάζετε πρώτοι εδώ και συνεντεύξεις που αποτελούν αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού στα Media.

Μακριά από χειραγωγούμενα κέντρα αποφάσεων, ‘’επιφανών’’ εκδοτών που παρουσιάζουν τα γεγονότα και την τρέχουσα επικαιρότητα κατά το δοκούν, οι ελεύθεροι, ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι του Label news, δε διστάζουν να τολμήσουν, να ασκήσουν σκεπτόμενη κριτική για πρόσωπα και καταστάσεις που όλοι οι υπόλοιποι σιωπούν και να προσφέρουν στο κοινό γνώση σε βάθος και τροφή για δημιουργική σκέψη.

Μένοντας πιστοί στις αρχικές μας υποσχέσεις, για μια διαφορετική δημοσιογραφία στο internet χωρίς copy paste από άλλα site, αλλά μόνο με δικές μας πρωτογενείς ειδήσεις και ρεπορτάζ, καταφέραμε να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια χιλιάδων αναγνωστών καθημερινά.

Τι καταφέραμε

Μέσα σε ένα χρόνο έχουμε καταφέρει καθημερινά να ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Αποκλειστικές συνεντεύξεις από πρόσωπα της showbiz και καλλιτέχνες, παρουσιάσεις νέων προσώπων με ικανότητες και φιλοδοξίες, αποκλειστικά ρεπορτάζ που έγιναν πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες και πρώτο θέμα σε εκπομπές της τηλεόρασης, success stories προβάλλοντας πετυχημένους νέους επιχειρηματίες στην Ελλάδα της Κρίσης, μα πάνω απ’ όλα μια καθημερινή σχέση εκτίμησης και αγάπης με το αναγνωστικό μας κοινό που μας στηρίζει καθημερινά δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε!

 Ταξιδιωτικές Αποστολές

Το Label News.gr είναι το μοναδικό site που κάθε μήνα ταξιδεύει σε μέρη της Ελλάδας, με ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες προβάλλοντας τον εναλλακτικό τουρισμό της χώρας μας, θέλοντας να δείξουμε πώς η Ελλάδα μας αποτελεί ένα «διαμάντι» από άκρη σε άκρη. Δημοσιογραφικές αποστολές με οπερατέρ και φωτογράφους, παρουσιάσαμε ταξιδιωτικές εκπομπές και προορισμούς όπως, Καστελόριζο, τα χωριά των Τζουμέρκων  (Πράμαντα, Συρράκο, Καλαρρύτες) , Σκύρος, Λέρος και έπεται συνέχεια.

 Η Ομάδα μας

Μια ομάδα νέων δημοσιογράφων, που κατάφεραν μέσα σε ένα χρόνο να κάνουν το Label News από ένα άγνωστο site, νούμερο ένα στην κατηγορία του! Με καθημερινή μάχη για το ρεπορτάζ, βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις καταφέρνοντας να έχουν αποκλειστικά θέματα. Τα ονόματα τους έγιναν γνωστά μέσα από την δουλεία τους σε όλα τα Media, ξεχωρίζοντας και  ανεβάζοντας σημαντικά τις «μετοχές» τους για την επαγγελματική τους καριέρα και εξέλιξη. Μια ομάδα δημοσιογράφων που εκτός από ικανοί επαγγελματίες, είναι και άνθρωποι με ήθος, ευγένεια, σεβασμό και αξιοπρέπεια πράγμα σπάνιο στον χώρο μας. Έτσι λοιπόν οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στους Άκη Τσακίρη, Φωτεινή Πανάβου, Ήρια Καρποδίνη, Κυριάκο Θεοδοσίου, Αργυρώ Αρβανίτη, Τζένη Οικονόμου, Ανδρέα Συμιακάκη και τον Γιώργο Μαντά. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά, όλοι μαζί, διότι οι ομάδες κάνουν την διαφορά!

Ο εκδότης του Label News

Για τον εκδότη και επιχειρηματία, Simone Arnaboldi, θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες. Ο «Ιταλός» με την ελληνική καρδιά! Ο άνθρωπος που κατάφερε από το μηδέν να ξεκινήσει το Label News και μετά από έναν χρόνο, να το έχει κάνει το site που διαβάζουν καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες σε όλη την Ελλάδα. Η αγάπη του για την Ελλάδα μεγάλη, έτσι και αποφάσισε να επενδύσει στα Media, με μια πολυπληθή ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών. Δίνοντας χώρο, χρόνο και ευκαιρίες σε νέα παιδιά με όνειρα, ικανότητες και φιλοδοξίες, κατάφερε να γίνει ένα όνομα που ακούγεται και «παίζει» παντού, αφ’ ενός για τις επαγγελματικές του επιτυχίες, αλλά κυρίως για το ήθος και την αξιοπρέπειά του καθώς με ανιδιοτέλεια και με το πνεύμα της συνεργασίας, ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλούς άλλους εκδότες, αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία μπορεί και συνάδει και με την ανθρωπιά!

Τι νέο θα δούμε στο Label News

Εκτός από την καθημερινή μας ειδησεογραφία με αποκλειστικά θέματα, σύντομα στο Label News, έρχονται νέες κατηγορίες και συνεργασίες. Συνεχίζουμε δυναμικά τους ταξιδιωτικούς μας προορισμούς, εντάσσοντας και χώρες του εξωτερικού και προχωράμε με συνεργασίες νέων προσώπων, επενδύοντας στην εξέλιξη και την μοντέρνα προοπτική στα Media. Το Label News καθημερινά μεγαλώνει και πολύ σύντομα θα επεκταθεί, εκτός από το διαδίκτυο και σε άλλα Media.

Για όλους αυτούς τους λόγους που σήμερα γιορτάζουμε τα γενέθλια του site μας, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας, που πολύ γρήγορα και άμεσα μας βάλατε στα σπίτια σας, δείχνοντας μας, μεγάλη εμπιστοσύνη και εκτίμηση.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Με εκτίμηση

Βαγγέλης Καράλης

Αρχισυντάκτης

Το Label News.gr ζωντανά στην εκπομπή «Καθημερινά και Απλά» στην ΕΡΤ3

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …