Τρίτη , 16/04/2024

Ο Κώστας Κρομμύδας, παρουσίασε το νέο του βιβλίο στο ακριτικό Καστελόριζο – Μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου από τον γνωστό Συγγραφέα στο πανέμορφο νησί – Το Label News ήταν εκεί! (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Κάμερα – Φωτογραφία: Kωστής Λέπουρης

Ο συγγραφέας και ηθοποιός  Κώστας Κρομμύδας πρωτοτύπησε παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο «Φως μέσα στην Θύελλα» στο ακριτικό Καστελόριζο. Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη παρουσίαση που έκανε στην Αθήνα ο αγαπημένος συγγραφέας σε μια συμβολική κίνηση αποφάσισε η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου του να γίνει στο Καστελόριζο.

Οι λιγοστοί  κάτοικοι του νησιού υποδέχτηκαν την όμορφη παρουσίαση με πολύ ενθουσιασμό καθώς πολλοί από αυτούς είχαν την ευκαιρία για πρώτη φόρα να συμμετέχουν σε παρουσίαση βιβλίου.

Την όμορφη παρουσίαση «άνοιξε» ο πολιτιστικός Σύλλογος του νησιού με παραδοσιακούς χορούς. Σημαντική ήταν η συνεισφορά και η βοήθεια του Αντιδημάρχου του Νησιού Δημήτρη Αχλαδιώτη ο οποίος οργάνωσε την όμορφη παρουσίαση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ταξίδι του Κώστα Κρομμύδα έγινε με την συνεργασία της γνωστής ιταλικής κατασκευαστικής εταιρείας Realize Italy του επιχειρηματία Simone Arnaboldi.

(Simone Arnaboldi, Κώστας Κρομμύδας, Βαγγέλης Καράλης)

Το Label News.gr που βρέθηκε στο Καστελόριζο για οδοιπορικό ρεπορτάζ για το ακριτικό νησί, εξασφάλισε αποκλειστικό video και φωτογραφίες από την πρωτοποριακή παρουσίαση βιβλίου του συγγραφέα.

Το νέο Βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα «Φως Μέσα στην θύελλα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση του Κώστα Κρομμύδα και συνέντευξη στο Καστελόριζο

 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …

Αφήστε μια απάντηση