Τρίτη , 23/04/2024

“Ο πρίγκιπας Harry δεν είναι γαλαζοαίματος” – Τα σκάνδαλα που “στοιχειώνουν” την Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας

Φυσικά και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και όπως ήδη έχουμε μάθει, η Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, δεν έχει απασχολήσει μόνο με τις εμφανίσεις της και τις φιλανθρωπίες της, αλλά και με τα σκάνδαλα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας κατά καιρούς.

Πριν ελάχιστες μέρες ξεκινώ την ημέρα μου όμως συνηθίζω. Δηλαδή φτιάχνοντας καφέ και ανοίγοντας τον υπολογιστή, διαβάζοντας τα sites από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Την αγάπη μου όμως για το gossip δεν θα την αρνηθώ, γι’αυτό και δεν ξεχνώ να ανοίξω κάποιες και από τις φυλλάδες του εξωτερικού. Και έτσι έπεσα πάνω στον τίτλο: “Ο Πρίγκιπας Harry δεν είναι γαλαζοαίματος”.

Πρόκειται, όπως φάνηκε και αργότερα, για μία είδηση η οποία δεν ήταν αληθής. Παρόλα αυτά, το υπόλοιπο άρθρο βασιζόταν σε πολλά άλλα σκάνδαλα, τα οποία τάραξαν την βασιλική ηρεμία του Μπάκινγχαμ και τα οποία ίσως αξίζει να θυμηθούμε. Γιατί όπως είπαμε και παραπάνω, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Χωρίς καμία αμφιβολία, η Μαργαρίτα δεν ήταν σαν την Ελισάβετ. Η αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ είχε μια κάπως έντονη νεανική ζωή, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στο παλάτι.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την περίοδο που η αδερφή της στέφθηκε βασίλισσα, η Μαργαρίτα ερωτεύθηκε έναν χωρισμένο και κατά 16 χρόνια μεγαλύτερό της άντρα, τον Peter Townsend. Το παλάτι, η κυβέρνηση και η εκκλησία της Αγγλίας της κατέστησαν σαφές πως θα έπρεπε να απαρνηθεί τη βασιλικής της ζωή αν ήθελε να τον παντρευτεί. Αυτό, ωστόσο, δεν έγινε ποτέ, μιας και λίγο αργότερα, παντρεύτηκε το φωτογράφο Anthony Armstrong-Jones. Ένας γάμος που δεν κράτησε πολύ και με τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις να μην σταματούν.

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης το 1995, η πριγκίπισσα Νταϊάνα παραδέχτηκε ότι είχε επί πέντε χρόνια σχέση με το στρατιωτικό James Hewitt, τον οποίο παραδέχτηκε πως είχε ερωτευτεί.

Λίγο μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, ο Hewitt επανήλθε στα φώτα όταν προσπάθησε να πουλήσει τα ερωτικά γράμματα που του είχε στείλει η πριγκίπισσα, ενώ το 2011 ο ίδιος δήλωσε ότι είχε σκεφτεί την αυτοκτονία.

Λίγο αργότερα όμως ήρθαν και οι φήμες πως ο πρίγκιπας Harry ήταν δικός του γιος ( στην οποία φήμη βασίστηκε και μία ακόμη πρόσφατη φήμη που γέμισε τις φυλλάδες ), κάτι το οποίο φυσικά και διαψεύστηκε μιας και όσο είχε σχέση ο Hewitt με εκείνη, η πριγκίπισσα ήταν ήδη έγκυος στον Harry.

Για το τέλος, σας αφήσαμε το παλαιότερο και το πιο διαχρονικό σκάνδαλο που μέχρι σήμερα συζητιέται στο παλάτι. Το ειδύλλιο του Καρόλου και της Καμίλλα δεν ήταν ποτέ κρυφό, ακόμα και όταν οι δυο τους ήταν παντρεμένοι κι είχαν φτιάξει τις οικογένειές τους. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη το 1992, οπότε και κυκλοφόρησαν ηχογραφήσεις από συνομιλίες του πρίγκηπα με την τωρινή του σύντροφο, με τον Κάρολο να λέει μεταξύ άλλων πως θέλει να γίνει το ταμπόν της Καμίλλα. Μα πώς να ξεχαστεί κάτι τέτοιο;

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση