Παρασκευή , 26/04/2024

Ο σεκιουριτάς τραγουδιστής με σκλήρυνση κατά πλάκας που δίνει φιλανθρωπικές συναυλίες για άρρωστα παιδιά

Ο Βίκτωρας Ρομποτής από μικρό παιδί ήταν λάτρης της μουσικής. Εργάζεται στο Ωνάσειο νοσοκομείο στον τομέα της ασφάλειας του νοσοκομείου και παράλληλα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα τραγουδώντας σε μουσικές σκηνές με το συγκρότημά του «Apalaente». Ένα αναπάντεχο γεγονός θα του αλλάξει την ζωή. Πριν από έναν χρόνο ο πατέρας του παθαίνει εγκεφαλικό. Η συναισθηματική φόρτιση του τραγουδιστή ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα ένα πρωί να ξυπνήσει μουδιασμένος και όλο του το σώμα και με αστάθεια στο περπάτημά του. Σκλήρυνση κατά πλάκας του είπαν οι γιατροί. Από τότε έχει αφιερώσει την μουσική του για φιλανθρωπικούς σκοπούς και σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Μιλώντας στην εφημερίδα espresso μας περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν το αυτοάνοσο νόσημά του: «Πριν από ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου μας δίσκου διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Ο πατέρας μου έπαθε εγκεφαλικό και αυτό μου επέφερε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και έντονο στρες. Ξύπνησα ένα πρωί με έντονο μούδιασμα σε όλο μου το σώμα και με μεγάλη αστάθεια στο περπάτημά μου. Η διάγνωση των γιατρών, σκλήρυνση κατά πλάκας. Έπαθα σοκ! Η πρώτη αντίδρασή μου ήταν φόβος και αγωνία. Με την στήριξη των γιατρών και της οικογένειάς μου και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, κατάφερα να ξεπεράσω το αρχικό σοκ και να συνεχίζω κανονικά την ζωή μου.»

Η ξαφνική ασθένεια του τραγουδιστή τον έκαναν να κάνει μια στροφή 180 μοιρών στην ζωή του τραγουδώντας αφιλοκερδώς για παιδιά που το έχουν ανάγκη: «Άλλαξαν πολλά πράγματα στην ζωή μου. Πλέον όχι άγχος, όχι στρες και περισσότερο χαμόγελο. Αποφασίσαμε μαζί με το συγκρότημά μου να κάνουμε αφιλοκερδώς συναυλίες για παιδιά που το έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Το θεωρώ χρέος μου μετά την ασθένειά μου να βοηθάω όσο μπορώ τον συνάνθρωπό μου και πόσο μάλλον περισσότερο μικρά παιδιά.» μας αναφέρει.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το συγκρότημα «Apalaente» θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς για το σωματείο με παιδιά ΑΜΕΑ, Best Buddies Greece, στο Hollywood Live Stage, σε ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι: «Η αγάπη, το χαμόγελο και οι αγκαλιά αυτών των παιδιών είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για εμάς!», δηλώνει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος συνεχίζοντας τις φιλανθρωπικές τους δράσεις.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …