Παρασκευή , 19/04/2024

Ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Γιάννης Κότσιρας σε μια σπουδαία συναυλία ιστορικής σημασίας στο ακριτικό Καστελόριζο

Συναυλία  στο Ακριτικό Καστελόριζο πραγματοποιείται το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 με πρωτοβουλία του Τομέα Πολιτισμού Δήμου Γλυφάδας  και του Σωματείου < ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ  ΔΡΑΣΗ > με την Πρόεδρο  του κυρία Βάνα Μπάρμπα  υπό την αιγίδα των ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και του Δήμου ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ.

Ο μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος με την ορχήστρα του, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Κότσιρα και από ομάδα ερμηνευτών και ηθοποιών θα εξυψώσουν το ελληνικό τραγούδι.

Το τραγούδι εκείνο, που έχει δημιουργηθεί από τα σπλάχνα της χώρας.

Το τραγούδι που αντιπροσωπεύει το αδάμαστον του Έλληνος,

Το ζαφειρένιο  Καστελόριζο μας υποδέχεται  για να γνωρίσουμε και να αναδείξουμε την φυσική ομορφιά του αιγαίου,  μαζί  με τους  πάντα χαμογελαστούς κατοίκους του. Στο Καστελόριζο γιορτάζουμε την ιδέα της Ελληνικής φιλοξενίας.

Η SEAJETS, η εταιρία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως ως πρέσβειρα της Ελληνικής φιλοξενίας είναι ο μέγας χορηγός της συναυλίας.

Η συναυλία θα διεξαχθεί στο Λιμάνι ΜΕΓΙΣΤΗΣ 21.00 μμ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Την εκδήλωση προλογίζει ο κύριος Αλέξης Κωστάλας.

Ο Αντιδήμαρχος Καστελόριζου κύριος Δημήτρης Αχλαδιώτης, δηλώνει στο Label News: «Είναι μεγάλη μας χαρά που δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες τιμούν με την παρουσία τους το ακριτικό όμορφο νησί μας. Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Ναυτιλίας και την κυρία Βάνα Μπάρμπα για την τιμή που μας κάνουν! Υποσχόμαστε πώς θα ανταποδώσουμε με την ανιδιοτελή αγάπη μας και φιλοξενίας μας, που χαρακτηρίζει του κατοίκους του νησιού. Σύντομα στο νησί μας θα γίνουν και άλλες σπουδαίες συναυλίες και δράσεις»

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …