Παρασκευή , 19/04/2024

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κάνει μήνυση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τα πνεύματα που κάλεσε “μάγος”, ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα (VIDEO)

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά με τον “μάγο” να καλεί πνεύματα ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα.

Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα του Πρωινού, έκανε ένα πείραμα μαζί με έναν ειδικό και προσπάθησαν να ταξιδέψουν στον κόσμο των πνευμάτων.

Χρησιμοποίησαν μία πλακέτα με την οποία καλούσαν τα πνεύματα ενώ αυτό που έγινε στην συνέχεια έκανε και τη δημοσιογράφο να ουρλιάξει αλλά και την Σκορδά να φοβηθεί.

Το αντικείμενο στην πλακέτα άρχισε να κουνιέται ενώ στην συνέχεια έπεφταν αντικείμενα στο πάτωμα κάνοντας τους να φοβηθούν! Ο “μάγος” διαβεβαίωσε όλους ότι δεν έχει κάποιο μαγνήτη απλώς τα αντικείμενα αυτά έπεσαν καθώς τα πνεύματα μπήκαν στο δωμάτιο!

Σύμφωνα με την εκπομπή “Στη Φορά” στην τηλεόραση του ΑΡΤ το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΝΤ1, “έσπασε” από τα τηλεφωνήματα εξαγριωμένων τηλεθεατών, για το ακατάλληλο προϊόν που έβλεπαν στην εκπομπή.

Ακόμη στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Ντίνος Θεοδωρίδης, λέγοντας πώς θα κάνει μηνύσεις στην εκπομπή και στον “μάγο” που καλεί πνέυματα.

Δείτε το βίντεο με τον “μάγο” να καλεί πνεύματα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Οι αντιδράσεις και οι μηνύσεις κατά της εκπομπής και του “μάγου”, στην εκπομπή “Στη Φόρα”

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …