Παρασκευή , 29/03/2024

ΟLIVOLIO: Το θαύμα της ελιάς! Καθαρισμός προσώπου με συστατικά από την ελληνική Γη

Η  OLIVOLIO, πρωτοπορεί και στον καθαρισμό (ντεμακιγιάζ) προσώπου. Δημιουργεί μοναδικά και αποτελεσματικά φυσικά προϊόντα από εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, βασισμένα στην αρχαία ελληνική σοφία της βοτανικής και της αρωματοθεραπείας.

Το ελαιόλαδο  ο «Μεγάλος Θεραπευτής» όπως το αποκαλούσε ο αρχαίος Έλληνας ιατρός Ιπποκράτης, ο «Υγρός Χρυσός» κατά τον Όμηρο, γίνεται  το πανίσχυρο «όπλο» της ελληνικής εταιρείας καλλυντικών OLIVOLIO που δημιουργεί αγνά ελιξίρια ομορφιάς και νεότητας, βγαλμένα από την σπάνια και πολύτιμη ελληνική φύση.  Από το 4000 π.Χ. ήταν γνωστή η χρήση του ελαιόλαδου για θεραπευτικούς σκοπούς. Ο Αριστοτέλης μελέτησε το ελαιόδεντρο και ανήγαγε την καλλιέργεια του σε επιστήμη. Δεν είναι τυχαίο που από την εποχή του μεγάλου νομοθέτη Σόλωνα η ελιά θεωρήθηκε ιερό δένδρο και σύμβολο ζωής, σοφίας και ευημερίας γι’ αυτό και απαγορεύτηκε η κοπή των ελαιόδενδρων.

Ο Όμηρος το παρομοίασε με «Χρυσό Υγρό». Ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής,  το περιγράφει σαν το τέλειο θεραπευτικό. Στις διασωθείσες εργασίες του αναφέρονται περισσότερες από 60 φαρμακευτικές και ιατρικές χρήσεις του ελαιόλαδου, μεταξύ αυτών και δερματολογικές ασθένειες!

Σήμερα, παγκοσμίως πιστεύεται ότι οι αντιοξειδωτικές επιδράσεις των πολύτιμων βιταμινών Ε και Κ στο ελαιόλαδο, δημιουργούν έναν φυσικό ισχυρό αμυντικό μηχανισμό κατά της γήρανσης του δέρματος.

Η σειρά Classic της ΟLIVOLIO, με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, ως το κύριο συστατικό που είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και την ειδική «φόρμουλα» της, προστατεύει, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα.

Η πρωτοπορία των προϊόντων της OLIVOLIO στηρίζεται σε συστατικά φυσικής προέλευσης από την ελληνική γη, χωρίς Parabens. Aυτά ανανεώνουν το πρόσωπο και του χαρίζουν λάμψη, δροσιά, ελαστικότητα και νεανικότητα.

Με φυσικό ελαφρύ άρωμα και υφή που απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου της σειράς Classic OLIVOLIO,  βάζουν τις βάσεις για μια τέλεια επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και ομορφιά.

OLIVOLIO Micellar Water  250 ml  € 11,00  

Το θαυματουργό «Νερό» της OLIVOLIO, χωρίς άρωμα, από εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας,  εμπλουτισμένο με μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες, πανθενόλη, αγγούρι και φυσικά αντιοξειδωτικά, αφαιρεί με μια κίνηση το μακιγιάζ και τους ρύπους από το πρόσωπο, την περιοχή των ματιών και τα χείλη, αφήνοντας την αίσθηση άμεσης φρεσκάδας. Ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.

 OLIVOLIO Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου  250 ml   € 9,50

Πλούσιο γαλάκτωμα καθαρισμού, με βασικό συστατικό παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, σε συνδυασμό με αμυγδαλέλαιο, λάδι σιταριού, Προβιταμίνη Β5,Αλόη Βέρα , Βιταμίνη Ε, Αλλαντοϊνη, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αφήνει το δέρμα καθαρό, μεταξένιο και απαλό.

Σαπούνι OLIVOLIO με φύλλα ελιάς 100 γρ.  € 3,00

Αν είστε λάτρεις του σαπουνιού, τότε η OLIVOLIO έχει για σας το καλύτερο. Αγνό σαπούνι από ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, εμπλουτισμένο με φύλλα ελιάς, γεμάτο με ενεργά φυσικά συστατικά που κάνουν το δέρμα να λάμπει από υγεία.

OLIVOLIO Υγρό σαπούνι καθαρισμού προσώπου  250 ml  € 9,50

 Για εσάς που προτιμάτε το υγρό σαπούνι καθαρισμού προσώπου, η OLIVOLIO έχει το πιο κατάλληλο προϊόν για όλους τους τύπους δέρματος. Βάζετε μια μικρή ποσότητα και λίγο νερό και με κυκλικές κινήσεις γρήγορα και εύκολα, αφαιρείτε  τους ρύπους από την ατμόσφαιρα και το μακιγιάζ.

Το πρόσωπό σας ακτινοβολεί υγεία και καθαριότητα, χάρη στα πλούσια οφέλη του παρθένου ελαιόλαδου και της βιταμίνης Ε. Επίσης περιέχει και τα ενεργά συστατικά: Προ-βιταμίνη Β5, Camelia, Witch Hazel , Αλόη Βέρα, Πρωτεΐνη Μεταξιού, Αλλαντοΐνη, Χαμομήλι, Θυμάρι και Αγγούρι που καταπραϋνουν και καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα.

Απολέπιση Προσώπου OLIVOLIO  100 ml  € 10,50

Φυσική απολέπιση για όλους τους τύπους δέρματος για βελούδινη υφή, χάρη στα πολύτιμα συστατικά της ελιάς που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε. Επίσης περιέχει κι άλλα πολύτιμα φυσικά ενεργά συστατικά όπως:  Αμυγδαλέλαιο, κόκκους από κουκούτσια κόκκινων Σταφυλιών, λάδι Jojoba, Willowherb, εκχυλίσματα βρώμης και Αλόη Βέρα.

Μάσκα Προσώπου OLIVOLIO  50 ml   € 17,00

H μαγική συνταγή ομορφιάς που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Απλώστε τη μάσκα μετά την απολέπιση και δώστε στο πρόσωπό σας τα πολύτιμα φυσικά συστατικά που θα το αναζωογονήσουν. Το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε συνδυασμό με την βιταμίνη Ε καθώς και άλλα φυσικά ενεργά συστατικά όπως: την Αλόη Βέρα, το Δενδρολίβανο , την πρωτεϊνη Ρυζιού, την Αλλαντοϊνη και τον Ηλίανθο δίνουν στο δέρμα σας την καλύτερη «τροφή». Χρησιμοποιείστε τη μάσκα προσώπου OLIVOLIO, μετά από καλό ντεμακιγιάζ, δυο φορές τη βδομάδα και δείτε το πρόσωπο σας να λάμπει.

Τονωτική Λοσιόν Προσώπου 250 ml   € 9,50 

Ολοκληρώστε την φροντίδα του καλού καθαρισμού του προσώπου  με την τονωτική λοσιόν της σειράς Classic Olivolio. Με μια κίνηση το δέρμα σας αποκτάει την απόλυτη καθαριότητα και δροσιά. To έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με άλλα ενεργά φυσικά συστατικά όπως : το χαμομήλι, το Witch Hazel , την προβιταμίνη B5, την Αλόη Βέρα και το Ροδόνερο, συμπληρώνουν την θαυματουργή συνταγή ομορφιάς.

 

 

Δείτε επίσης

Τα οφέλη του μασάζ σε δύσκολες εποχές γεμάτες άγχος – Από την Patricia Sundari

Ζούμε σε εποχές που απαιτούν πολλά από εμάς σε ψυχικό επίπεδο. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με ερεθίσματα, …