Σάββατο , 20/04/2024

Πάμελα Άντερσον και Ελένη Φουρέιρα δεν έπεισαν το τηλεοπτικό κοινό με την εκπομπή του Κοκλώνη στο Open να απογοητεύει

Του Άκη Τσακίρη

Πρεμιέρα έκανε χθες το νέο βραδινό show του Open Beyond με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Ένα show που δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό μιας και στους πίνακες τηλεθέασης “αγκάλιασε” μόνο το 5,8.

Φανερά αμήχανος, ο Mr. Travel καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό με διάφορους ακόμα “φίλους” και συνεργάτες που έμπαιναν κάθε τόσο στο studio όπως η Βίκυ Κάβουρα η οποία έδωσε ένα ενδιαφέορν στη βραδιά με το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει και αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Από τη σκηνή του “It’s Show Time” που θύμιζε μία κακή αντιγραφή των shows της Ρούλας Κορομηλά πέρασαν η Έφη Σαρρή, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, η Ελένη Φουρέιρα και η Pamela Anderson. Το μόνο ενδιαφέρον; Η Pamela Anderson.

Είναι πια γνωστό πως η επαναφορά παλιών τραγουδιστριών ποιυ κάποτε έκαναν επιτυχία, δεν καταφέρνει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα η εμφάνιση της Έφης Σαρρή να θεωρείται αποτυχημένη. Όπως το ίδιο συνέβη και με την Ελένη Φουρέιρα. Μπορεί η συγκεκριμένη, ως performer να είναι πολύ καλή και να έχει καταφέρει ολόκληρη την Ευρώπη να φωνάζει “Fuego”, αλλά χωρίς αμφιβολία το να μαθαίνουμε για τη ζωή της και να την βλέπουμε να φτιάχνει “τάπας” και να μακιγιάρεται από τον Νίκο Κοκλώνη, ήταν κάτι εντελώς άστοχο.

Το ενδιαφέρον της χθεσινής βραδιάς, μπορούμε να πούμε πως κράτησε η Pamela Anderson, κάτι το οποίο δικαιολογεί το μικρό μεν αλλά ικανοποιητικό 5,8% που είδαμε σήμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Η Pamela πέρασε από δοκιμασίες, μίλησε, σχολίασε, άνοιξε την καρδιά της και κατάφερε να δώσει το στίγμα της και στην Ελλάδα, για όλα όσα πρεσβεύει έχοντας αφήσει πίσω της τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και την ηθοποιία.

Άραγε το Open θα καταφέρει να αλλάξει τις νύχτες του Σαββάτου ή θα… ζήσουμε εποχές Μένιου Φουρθιώτη και Star Academy;

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …