Παρασκευή , 29/03/2024

Πέντε Τύποι Γυναικών που πρέπει να αποφύγεις στα Ερωτικά Site Γνωριμιών, γιατί μαζί τους δεν θα βρεις ποτέ χαΐρι …

Αν είσαι και εσύ ένας από εκείνους που ψάνχουν να βρουν τον έρωτα μέσα από τα sites γνωριμιών, τότε να είσαι σίγουρος πως κάποιους από τους τύπους γυναικών που θα αναφερθούν σήμερα, τους έχεις ήδη πετύχει ή πρόκειται να τους πετύχεις την επόμενη φορά που θα ανοίξεις κάποιο από τα chat rooms ή τα applications.

Έχοντας περάσει άπειρες ώρες με τον αντίχειρα να σέρνει την οθόνη αριστερά ή δεξιά, προσπαθώντας να βρω την κατάλληλη στο Tinder, μπορώ να σας δηλώσω με σιγουριά, πως το να βρείτε κάποια που σας ταιριάζει σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο.

Αν δοκιμάσεις και συ να κατεβάσεις κάποιο από τα πασίγνωστα apps γνωριμιών στο κινητό σου, να είσαι έτοιμος για όλα. Και πιο συγκεκριμένα, για όλες. Γιατί κάθε τύπος της γυναικείας ψυχοσύνθεσης ή καλύτερα της γυναικείας συμπεριφοράς θα εμφανιστεί μπροστά σου σε δευτερόλεπτα.

Και ξεκινάμε την λίστα μας με την γυναίκα που δεν απαντά. Συνήθως πρόκειται για την πιο όμορφη εκεί μέσα, η οποία δέχεται ασταμάτητα μηνύματα από άνδρες. Οι φωτογραφίες της είναι πολλές και η μία πιο sexy από την άλλη. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ψάχνει για κοπλιμέντα, ενώ παράλληλα δηλώνει γλυκούλα και στο bio της θα γράψει πως έχει βαρεθεί τα μηνύματα τύπου “γεια σου όμορφη”,”ωραία φωτο” και τα λοιπά. Πλέον, η συγκεκριμένη δεν πρόκειται να απαντήσει σε κανένα μήνυμα που θα δει και δεν θα της αρέσει. Αν δεις ότι θέλεις να την γνωρίσεις, πρόσεξε τί θα της στείλεις για να μην μπεις και συ στην μαύρη λίστα.

Δεύτερη, αλλά όχι καταϊδρωμένη, έρχεται εκείνη που ψάχνει κάτι σοβαρό. Και μάλιστα θα το γράψει στο bio της για να το δουν όλοι. Βέβαια, ποιος normal άνθρωπος ψάχνει κάτι σοβαρό και ανοίγει έναν τέτοιο λογαριασμό κανείς δεν ξέρει, οπότε ίσως πρόκεται για ένα άκρως σουρεαλιστικό άτομο. Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για μία γυναίκα μέτριας εμφάνισης, που πολλές φορές την έχεις προσπεράσει, αλλά πάντα είναι προτεινόμενη. Καλό είναι να προσέξεις τί θα της στείλεις, γιατί από το πουθενά θα βρεθείς να έχεις σχέση μαζί της και δεν πρόκειται να ξεμπερδέψεις εύκολα.

Το 15% των profiles που θα περάσουν από μπροστά σου, έχουν γραμμένη την φράση “το άνοιξα για πλάκα”. Στην ερώτηση “τί ψάχνεις” θα απαντήσει “τίποτα μωρέ, έτσι να δω πως είναι το άνοιξα και είπα να χαζέψω”. Πρόκειται για εκείνη την ομάδα γυναικών που άνοιξε κάποιον λογαριασμό, με σκοπό ( φυσικά όχι αληθινό ) να δει αν έχουν και άλλοι γνωστοί της, να γελάσει με κανέναν που ψάνχεται απεγνωσμένα και λοιπά. Γενικά ένα να ξέρεις. Ο συγκεκριμένος τύπος γυναικών θα έρθει εύκολα σε ένα πρώτο ραντεβού και σίγουρα θα κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού. Αυτό τουλάχιστον το κρατάμε στα καλά του ποσοστού.

Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών θέλει να ανεβάσει το profile της στο instagram. Οπότε τί θα κάνει; Θα συνδέσει τον λογαριασμό της με το site γνωριμιών για να την κάνεις αμέσως add και να αποκτήσει τους αγαπημένους followers. Είναι άνω του μετρίου και έχουν επιλέξει τις πιο προκλητικές φωτογραφίες του λογαριασμού τους έτσι ώστε να την ακολουθήσεις γρήγορα. Μην περινένεις όμως και άμεση απάντηση στα μηνύματα, ή ένα σύντομο ραντεβού. Όπως καταλαβαίνεις φτιάχνουν την δική τους λίστα.

Τέλος, θα ασχοληθούμε με εκείνες τις fake γυναίκες αυτού του πλανήτη. Πρόκειται για εκείνες που ανοίγουν λογαριασμό και χρησιμοποιούν μία φωτογραφία ενός μοντέλου που συνήθως θα καταλάβεις από την αρχή ότι δεν είναι εκείνη και ίσως την προσπεράσεις. Εκτός αν έχεις να κάνεις σεξ πολλές μέρες και δεν καταλάβεις τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αποκάλυψη της πραγματικής της φωτογραφίας θα έρθει αργότερα, όταν ήδη έχεις αρχίσει να ενδιαφέρεσαι και ίσως το τελικό αποτέλεσμα να μην σε ενδιαφέρει και τόσο.

 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …