Πέμπτη , 25/04/2024

Παίκτρια My Style Rocks: “Δεν θα ήμουν ποτέ με φτωχό άνδρα” – Το ήθος της ελληνικής tv που διδάσκει πως να γίνεις “Συνοδός Πολυτελείας” (VIDEO)

Του Άκη Τσακίρη 

Η φράση που χρησιμοποιούμε συνήθως “έχουμε ξεφύγει” είναι πραγματικά η φράση που εξηγεί όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του reality μόδας “My Style Rocks”.

Για μία ακόμη φορά, η τηλεόραση έδειξε το άσχημο πρόσωπό της, με μία φράση της παίκτριας Ναντίν, η οποία είπε πως δεν θα μπορούσε να είναι με έναν άντρα που δεν έχει χρήματα, αφού στο παρελθόν το είχε κάνει και δεν της άρεσε καθόλου. Όταν οι κριτές την ρώτησαν πως αν αγαπούσε έναν άντρα αν θα του αγόραζε ένα σπίτι, εκείνη ήταν αρνητική, αφού όπως είπε στο Λίβανο δεν το συνηθίζουν!

Κι όμως αυτό ακούστηκε στην ελληνική τηλεόραση, από μια εκπομπή που επηρεάζει το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί το My Style Rocks να θέλει να δώσει μερικές συμβουλές μόδας στις τηλεθεάτριας, αλλά από ότι φαίνεται, αυτή τη φορά δίνει και συμβουλές για το “πώς να γίνεται γυναίκες που κυνηγούν το χρήμα”. Δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε καμία άλλη εξήγηση και ειδικά από μία εκπομπή που είναι γραμμένη και παίζει μονταρισμένη στον τηλεοπτικό αέρα.

Άραγε οι υπεύθυνοι της εκπομπής θεώρησαν σωστό να μείνει η συγκεκριμένη στιγμή στο τηλεοπτικό αποτέλεσμα; Δεν σκέφτηκαν πως ίσως περνούν λάθος πρότυπα στις γυναίκες τηλεθεάτριες με αποτέλεσμα εκείνες να κυνηγούν άντρες με πολλά λεφτά για να αγοράσουν ένα σπίτι στην Εκάλη;

Προς τιμήν τους οι τρεις κριτές, κατέκριναν την νεαρή κατ’ άλλα και συμπαθέστατη Λιβανέζα, το ερώτημα όμως είναι τι “σκουπίδια” ακούμε και βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση που πλέον έχει αποκτήσει ένα χαρακτήρα πιο άγριου και χυδαίου περιεχομένου από ποτέ!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …