Σάββατο , 20/04/2024

Περίεργη αγγελία ζητάει νεαρά μοντέλα για “πρώτη ξαπλώστρα” στην Μύκονο

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε μια αγγελία στα social media, όπου οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων γνωστού beach bar του νησιού, το οποίο φέτος μετακόμισε σε άλλη παραλία, γράφουν χαρακτηριστικά ότι ζητούν «νέα και όμορφα κορίτσια που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της Μυκόνου». Σύμφωνα με το περιεχόμενο της αγγελίας, στις υποχρεώσεις των νεαρών και όμορφων κοριτσιών είναι να βρίσκονται στην παραλία την ημέρα, να ποστάρουν φωτογραφίες τους στo Facebook και στο Instagram και το βράδυ να κυκλοφορούν στα σοκάκια της Χώρας με σέξι φόρεμα στο οποίο αναγράφεται η επωνυμία του beach bar για «σιωπηρή διαφήμιση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις παραλίες και στα νυχτερινά μαγαζιά του νησιού υπόσχονται στις νεαρές γυναίκες να καλύψουν όλα τα έξοδα της διαμονής τους, τα γεύματά τους καθώς και τα αεροπορικά τους εισιτήρια, συν την αμοιβή τους. Για να προσληφθούν όμως πρέπει να περάσουν πρώτα από το απαραίτητο κάστινγκ.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …