Πέμπτη , 18/04/2024

Πλήθος Κόσμου στην Κηδεία του σπουδαίου Δημοσιογράφου Χρήστου Πασαλάρη – Πολιτικοί και δημοσιογράφοι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Βασίλης Μπουκλάκος

Σήμερα Τετάρτη  14 Μαρτίου στις 14:00 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του μεγάλου Δημοσιογράφου-Δασκάλου Χρήστου Πασαλάρη, στον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο.

H σταδιοδρομία του ήταν μεγάλη και υπήρξε δημοσιογράφος και συγγραφέας με τεράστιο έργο. Την κατοχή έδρασε στον παράνομο τύπο της αντίστασης. Από το 1946-1950 φυλακίστηκε στην Μακρόνησο με τον Μίκη Θεοδωράκη και άλλους. Έπειτα εργάστηκε ως αρχισυντάκτης σε πλήθος εφημερίδων πρόσφερε στην ενημέρωση για πάνω από 75 χρόνια. Σταθερός στις αξιές του και δίνοντας έμφαση στο να καλυτερεύει τον κόσμο και τον εαυτό του, μέχρι το πέρας της ζωής του.

Στην κηδεία του παρευρέθηκαν πολλά πολιτικά πρόσωπα : ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, Βασίλης Λεβέντης, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Μανώλης Γλέζος ,Ευάγγελος Μεϊμαράκης , Γιώργος Καρατζαφέρης, Παναγιώτης Σόμπολος, Άδωνις Γεωργιάδης  και ο Δήμαρχος Παλαιού Φάληρου Διονύσης Χατζηδάκης. Καθώς και αρκετοί δημοσιογράφοι.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …