Παρασκευή , 19/04/2024

Ποια είναι η επόμενη μέρα στον ANT1 μετά τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού;

Του Kυριάκου Θεοδοσίου

Την τελευταία του πνοή άφησε, όπως είναι γνωστό, την Κυριακή το απόγευμα ο εφοπλιστής και δημιουργός του Ομίλου ΑΝΤ1, του μεγαλύτερου μιντιακού κολοσσού στην Ελλάδα, Μίνως Κυριακού, ο οποίος είχε καταφέρει να γίνει επικεφαλής μιας αυτοκρατορίας μέσων ενημέρωσης, των οποίων οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν μετάδοση, δημοσίευση, υπηρεσίες Internet, τηλεπικοινωνίες και μια δισκογραφική εταιρεία.

Η επόμενη μέρα του θανάτου του ισχυρού άνδρα των media σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής στον ΑΝΤ1 μα και την έναρξη μιας νέας. Τα παιδιά του, στα χέρια των οποίων έχει περάσει ολοκληρωτικά, πια, ο όμιλος, πλέον μόνα τους έχουν κληθεί να τον αναλάβουν με ζητούμενο φυσικά να συνεχίσει η επιτυχημένη πορεία του, την οποία και «έχτισε» ο πατέρας τους δεκαετίες τώρα.

Στα χέρια, λοιπόν, των παιδιών του, Αθηνάς, Ξενοφώντα και Θοδωρή με τον τελευταίο να είναι το πρόσωπο πίσω από την μεγάλη και επιτυχημένη εξάπλωση του ΑΝΤ1 στο εξωτερικό.

Οι κινήσεις λοιπόν που θα γίνουν από εδώ και πέρα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές μια και στο χώρο των media κάποιες λάθος επιλογές μπορούν να αποβούν μοιραίες.

Ο Μίνως Κυριακού μπορεί να είχε αποστασιοποιηθεί κάπως τον τελευταίο καιρό από τα του ομίλου, ωστόσο οι απόψεις του στα διάφορα ζητήματα των επιχειρήσεων σίγουρα είχαν ιδιαίτερη βαρύτητα και ήταν καθοριστικές λόγω της εμπειρίας και της ευφυΐας του. Απόδειξη αυτού ο ίδιος ο ισχυρός όμιλος που έχτισε από το μηδέν κάνοντάς τον σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσει στην κορυφή.

Ο Μίνως Κυριακού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από το σύνολο των εργαζομένων του σταθμού, αλλά και γενικά από τους ανθρώπους του χώρου. Ενδεικτικό αυτού τα μηνύματα όλων στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του. Η εργατικότητα, η ευφυΐα και η στήριξή του στους νέους ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά του σύμφωνα με αυτούς.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …