Σάββατο , 20/04/2024

Ποια εκπομπή του ΣΚΑΪ προσπαθούν να σώσουν με «νύχια και με δόντια» για μην κοπεί; Ανησυχία και Εκνευρισμός στο Κανάλι του Φαλήρου

Μπορεί το κανάλι του Φαλήρου να έζησε στιγμές δόξας με την περσινή σεζόν και την προσθήκη του Reality επιβίωσης “Survivor”, όμως όπως φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης, φέτος βιώνει καταστάσεις που μάλλον θα θέλει να της ξεχάσει.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα εκπομπή που προστέθηκε στο πρόγραμμα του καναλιού, το “My Style Rocks”, δεν έχει την επιτυχία που θα ήθελε να έχει ο ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μην φτάνουν μέσα στα γραφεία για να σώσουν ότι μπορούν, τώρα που είναι και αρχή της σεζόν.

Όλοι γνωρίζουμε πως σε κάθε πρόγραμμα, οι αλλαγές είναι απαραίτητες, αλλά μάλλον αυτή τη φορά θα δούμε πιο δραστικές επιλογές. Ο ΣΚΑΙ τα “παίζει όλα για όλα” και ο Τούρκος Παραγωγός που έχει αναλάβει την παραγωγή του συγκεκριμένου Real Life Fashion προγράμματος έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, ο Τούρκος Παραγωγός αλλάζει πρόκειται να αλλάξει πολλά στοιχεία στην εκπομπή, ενώ παράλληλα πιέζει για τη δημιουργία εντάσεων. Τί εννοούμε; Μα φυσικά την δημιουργία ενός νέου Next Top Model που κάποτε είχαμε τη χαρά να δούμε στον Ant1.

Ο τίτλος παραμένει και ίσως είναι το μοναδικό που θα δούμε ίδιο, μετά από την παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή, η οποία όπως φάνηκε στα τελευταία επεισόδια κάνει κρυφά μαθήματα υποκριτικής για να γίνει η νέα Ζέτα Μακρυπούλια γιατί πολύ απλά αυτό έχει αγαπήσει ο κόσμος. Παράλληλα, οι νέες προσθήκες αφορούν την κριτική επιτροπή.

Μετά από τις πολλές προτροπές της παραγωγής προς την κριτική επιτροπή με αίτημα να γίνουν πιο καυστική για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, πρόκειται να προστεθούν και δύο ακόμη νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το παζλ των κριτών, μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι θέλει να δημιουργήσει την πιο καυστική επιτροπή που τα videos της θα γίνουν viral στο Youtube με σκοπό να συντονίζονται οι τηλεθεατές στη συχνότητά του.

Αξίζει να αναφερθεί πως το νέο concept που έφερε ο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, σπάει ταμία, όχι στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά στο twitter που τα αρνητικά σχόλια των χρηστών δεν έχουν τέλος με την προβολή ενός νέου επεισοδίου. Πολύ καλά θα κάνει το κανάλι να ξανασκεφτεί τις αλλαγές που θα κάνει, γιατί πολύ φοβόμαστε ότι μπορεί να είναι και αυτοκαταστροφικές. Στην πίεση εξάλλου, κανείς δεν πέτυχε.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …