Σάββατο , 20/04/2024

Ποια η αντίδραση του Γιάννη Φιξ όταν τον χώρισε η Βατίδου – Όλο το παρασκήνιο για το τέλος στην σχέση τους

Τον χωρισμό της με τον Γιάννη Φιξ ανακοίνωσε μέσω Instagram η Εύη Βατίδου.

Το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει την πληροφορία αυτή από την προσωπική της ζωή καθώς, όπως αναφέρει η ίδια, στο παρελθόν τής έχουν χρεώσει εσφαλμένα άλλους χωρισμούς.

Σε μια σειρά από stories στο Instagram, η Εύη Βατίδου έγραψε: “Χώρισα και δεν έχω καμία σχέση με την οικογένεια πρώην… μπίρας. Απλά επειδή στο παρελθόν πάλι είχα χωρίσει, όπως λανθασμένα πήρατε θάρρος, ξέρετε εσείς, δημόσια ανακοινώνω τον χωρισμό με την πρώην σχέση μου». Και με ένα ακόμα story συμπλήρωσε: “Όταν χωρίζεις απλά πρέπει να είσαι ευτυχισμένος για τα καλύτερα”.

Ανακουφισμένος ο Γιάννης Φιξ

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Φιξ σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν αισθάνεται μάλλον ανακουφισμένος με το τέλος μιας σχέσης που κράτησε σχεδόν ενάμιση χρόνο με την πρώην κυρία Κούγια. Μια γυναίκα που θέλει να δείξει σε όλες τις συνεντεύξεις της ότι διαθέτει ένα υψηλό IQ, επιτιθέμενη σε όποιον της ασκεί κριτική για τα όσα κατά καιρούς δηλώνει δημόσια. Ο Νίκος Μουτσινάς το έζησε από πρώτο χέρι όταν σχολίασε την απάντηση που έδωσε για το να θα άφηνε την κόρη της να πάει στο ελληνικό Next Top Model. Οι οργισμένες αναρτήσεις της έδειξαν αν μη τι άλλο ότι η Εύη Βατίδου, παραμένει μια γυναίκα που νομίζει ότι τα κάνει όλα τέλεια σε αυτή την ζωή και γι’ αυτό θέλει να την ρωτάνε για τις άδειες στην τηλεόραση και τα ρούχα που θα λανσάρει με το όνομά της.

Η κρίση στην σχέση τους

Η κρίση στην σχέση τους ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο. Ο γνωστός επιχειρηματίας κυκλοφορούσε μόνος του στα γνωστά στέκια του Κολωνακίου ενώ η Εύη Βατίδου φαίνεται πως έκανε πλέον εξόδους μόνο με τις φίλες της, σε μαγαζιά των νοτίων προαστίων.

Τι δήλωνε η Βατίδου για την σχέση της με τον Φιξ

Η Εύη Βατίδου δήλωνε ένα χρόνο πριν για τον Γιάννη Φιξ στην εφημερίδα Real Life.

«Είμαστε μαζί περίπου τρεις μήνες. Δεν συγκατοικούμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Παρόλο που από τις κοινές μας παρέες γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και υπήρχε πρώτα μια σχέση φιλική ανάμεσά μας, τώρα είμαστε μαζί. Είναι νωρίς να συζητάμε για πιο επίσημα πράγματα, το πάμε χαλαρά».

Έχει επηρεαστεί η σχέση με τα παιδιά της;

«Έχω αυτή τη σχέση αυτή τη στιγμή, είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο, μου αρέσει που έχω τον σύντροφό μου και επικοινωνούμε άριστα. Είναι πολύ καλό για μένα, τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Αυτό επιθυμούσα, αλλά δεν είχε τύχει. Τον βρήκα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και, αν μπορέσουμε, να συζήσουμε. Σημασία έχει να είμαστε αγαπημένοι».

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …