Πέμπτη , 18/04/2024

Ποιος Διάσημος Έλληνας χαρακτήρισε την συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα, Αφροδίτη Γραμμέλη, “γλάστρα” και “σαχλή παρουσία”

Η πολυαναμενόμενη  πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1 όπως είναι λογικό δεν έμεινε ασχολίαστη. Το Twiitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να δίνουν ρεσιτάλ κάνοντας σκληρή κριτική στον Παρουσιαστή.

Από τα αρνητικά πυρά δεν γλίτωσε ούτε η Αφροδίτη Γραμμέλη, συμπαρουσιάστρια του Λιάγκα στο Late Night του ΑΝΤ1 με τον Λάκη Γαβαλά να την χαρακτηρίζει γλάστρα και σαχλή παρουσία. Δείτε όσα έγραψε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας στο Facebbok.

Λάκης Γαβαλάς:

Σημερα μετα την επεμβαση για την αφαιρεση πετρας απο το νεφρο, και λογω του οτι νοσηλευομαι στην κλινικη,δεν μπορω ευκολα να κοιμηθω, αν δεν ειμαι στο Duxiana στρωμα μου,παρακολουθω το LATE NIGHT…
Πρωτον απορω γιατι ο Λαζοπουλος πηγε εκει να διαφημισει το θεατρικο εργο του…
Επειτα αυτο το πανελ με τα καρασαχλα βιντεακια με θεματα που τα εχουμε ηδη δει σε χιλιαδες(πωτοτυπες)μαλακιες, απο μερες πριν…
Αρα τι πρεπει να πει κανεις για την γλαστρα Γραμελη που τωρα θα καταλαβει τι τραβανε καποιοι για να βγαλουν θεαματικοτητα μεσα ειδικα απο σαχλη παρουσια σαν τηνδικη της..
Αηδιαζω…”

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …