Πέμπτη , 25/04/2024

Που θα βρεις το καλύτερο χειροποίητο, παραδοσιακό παγωτό στην Αθήνα; Αυτά είναι τα κορυφαία παγωτατζίδικα της πρωτεύουσας!

Είναι δροσιστικό, είναι γλυκό, μυρίζει καλοκαίρι και όλοι το αγαπούν. Τι είναι; Το παγωτο φυσικά! Και που μπορείς να το βρείς; Καθόλου δύσκολο αν σκεφτείς πως η Αθήνα είναι μια πόλη που αγαπάει πολύ το παγωτό, όχι μόνο το καλοκαίρι, και φροντίζει να το δείχνει με κάθε τρόπο.

Kayak Γλυφάδα, Μεταξά 24-26

Δεν ξέρεις τι σημαίνει παγωτό αν δεν έχεις δοκιμάσει την αρωματική βανίλια από φυσικούς καρπούς φυσικής βανίλιας Μαδαγασκάρης, must γεύση του Kayak. Μοναδικές και γεύσεις, πρωτοποριακά παγωτά, όπως αυτά με αλκοόλ, μπαχαρικά, ακόμη και αλμυρά κάνουν το Kayak ένα από τα καλύτερα μέρη για να απολαύσεις το παγωτό σου τις καυτές μέρες του καλοκαιριού στην Αθήνα.

La Greche Μητροπόλεως 16Α, Σύνταγμα

Όσο καυτό κι αν είναι το καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρει στην κυριολεξία να σε αναζωογονήσει ένα παγωτό στο La Greche. Στην καρδιά της πόλης μια μικρή τζελατερία προσφέρει άρωμα Ιταλίας με εξαιρετικές γεύσεις, φτιαγμένες πάντα από αγνές πρώτες ύλες ύψιστης ποιότητας.

Fatto a Mano Περιστέρι, Κώστα Βάρναλη 21

Χειροποίητο 100% ελληνικό και φυσικό παγωτό, χωρίς πρόσθετα με αυθεντικό χρώμα καταφέρνει να κερδίσει ακόμη και όσους δεν τρελαίνονται για γλυκά. Εκείνοι δε που τρελαίνονται, ξετρελαίνονται με την ποικιλία και τις μοναδικές γεύσεις του. Άν ποτέ βρεθείς στο Περιστέρι μη ξεχάσεις να κάνεις μια στάση και σίγουρα να δοκιμάσεις το παγωτό ανανά με ολόκληρες ίνες από το φρούτο.

Da Vinci Μοναστηράκι, Αδριανού 50

Υποδέχτηκε για πρώτη φορά το κοινό το 2012 και πολύ σύντομα εδραίωσε τη φήμη του στην αγορά ως η πιο σύγχρονη και «gourmet» gelateria της πόλης. Η φρεσκάδα και η γνησιότητα των προϊόντων του ελκύει τους πελάτες και αυτός είναι ένας κύριος λόγος που παραμένουν πάντα πιστοί και σταθεροί του σύμμαχοι. Βασισμένο σε παραδοσιακές μεσογειακές συνταγές και σε σύγχρονες και ταυτόχρονα δοκιμασμένες μεθόδους παρασκευής, παρουσιάζοντας ποικίλες παραλλαγές όλων των προϊόντων με σκοπό να διευρύνεται το πεδίο επιλογών των πελατών που μένουν σταθεροί και συνεχώς διευρύνονται.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …