Παρασκευή , 29/03/2024

Που να τα “σπάσετε” το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα – Ένας πλήρης οδηγός διασκέδασης με τα πιο δυνατά μουσικά σχήματα για τον Χειμώνα

Καυτός αναμένεται ο φετινός Χειμώνας, τουλάχιστον μουσικά, αφού πολλά από τα φετινά σχήματα της Αθήνας είναι άκρως ενδιαφέροντα. Το Label News είναι εδώ για να σας τα παρουσιάσει!
Ένα από τα πρώτα κέντρα που άνοιξε τις πύλες του για φέτος είναι το Posidonio Music Hall με τον Βασίλη Δήμα, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, που αποτελεί σταθερό χαρτί επιτυχίας για το κέντρο τα τελευταία χρόνια, την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη και τον Γιάννη Καψάλη.
Δυνατό σχήμα όμως είναι και αυτό του Fantasia Live με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Κωνσταντίνο Κουφό και τους Otherview να τραγουδάνε δικές τους, αλλά και άλλες επιτυχίες διασκεδάζοντας το κοινό.
Ο Νίκος Βέρτης πέρσι εγκαινίασε το YTON και φέτος συνεχίζει να βρίσκεται εκεί επαναλαμβάνοντας την περσινή επιτυχία. Φέτος στο πλευρό του έχει τον Κώστα Μαρτάκη καθώς, η Demy και ο Βαγγέλης Κακουριώτης.
Σε ένα ανατρεπτικό σχήμα βρίσκεται φέτος ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Κέντρο Αθηνών μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας με το Fever. Ο τραγουδιστής που δεν μας έχει συνηθίσει σε συνεργασίες με ποπ ονόματα φέτος θα συνεργαστεί με τους Onirama.
Ο Μάκης Δημάκης την περασμένη σεζόν βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα κλέβοντας τις εντυπώσεις στην πίστα του Βοτανικού. Έτσι, επιστρέφει στο μαγαζί έχοντας φέτος μαζί του τον κορυφαίο Σταμάτη Γονίδη και τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη.
Στο Φωταέριο θα δούμε φέτος το καλύτερο παιδί, τον Γιάννη Πλούταρχο που θα έχει στο πλευρό του ένα επίσης καλό παιδί και καλλιτέχνη, τον Ηλία Βρεττό που μαζί υπόσχονται στους θαμώνες του μαγαζιού διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο συνεργάζεται φέτος ο Γιώργος Μαζωνάκης που ανεβαίνει στη σκηνή του Έναστρον για τρίτη χρονιά πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες συνεργασίες της χρονιάς.
Στο Camorra Club βρίσκονται αυτό το Χειμώνα ο ροκ Χρήστος Δάντης και ο ποπ Stan σε ένα εναλλακτικό σχήμα.
Με τον Μπάμπη Στόκα ενώνει φέτος τις δυνάμεις του ο Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς σε ένα ανατρεπτικό σχήμα στο Estate Athens Club μετά από ένα χρόνο απουσίας.
Στο Box έχοντας ως μότο ‘ομάδα δεν κερδίζει δεν αλλάζει’ ανεβαίνουν και φέτος στην πίστα οι  Μέλισσες με την Τάμτα.
Μια εναλλακτική νυχτερινή διασκέδαση προσφέρει στο Διογένης Studio η Νατάσα Μποφίλιου για τους λάτρεις της έντεχνης μουσικής.
Στο Frangelico ενώνουν τις δυνάμεις τους υποσχόμενοι δυνατές βραδιές ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σάκης Αρσενίου και η Αμαρυλλίς.
Στην Ιερά Οδό θα βρίσκεται φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ από το 2018 αναλαμβάνει το σχήμα Καρράς – Γαρμπή – Μενιδιάτης άρτι αφιχθέντες από Θεσσαλονίκη.
Στο Hotel Ερμού συνεχίζει και φέτος μετά από μια πετυχημένη χρονιά θα βρίσκεται  η Άννα Βίσση έχοντας στο πλευρό της τον Νικόλα Ραπτάκη.
Τις δυνάμεις τους ενώνουν και φέτος μετά από χρόνια ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα στη σκηνή του Fever επιβεβαιώνοντας το ‘ο δολοφόνος πάντα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος’.
Στο Club 22 για έναν ακόμη Χειμώνα θα βρίσκεται ο Πάνος Κιάμος. Αυτή τη φορά στο πλευρό του θα έχει τον Αντύπα. Μια από τις μεγάλες συνεργασίες.
Ένα από τα πολύ καλά φετινά μουσικά σχήματα της Αθήνας είναι και αυτό του Εμπάτη (πρώην North Live Stage) στη σκηνή του οποίου εμφανίζονται ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Ανδρέας Στάμος και η μοναδική Ελένη Τζαβάρα άρτι αφιχθείσα από Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …