Σάββατο , 20/04/2024

Πρεμιέρα για τον Βαγγέλη Περρή στο Epsilon με καυστική σάτιρα και με τον «αγαπημένο τους» Μένιο Φουρθιώτη στο “στόχαστρο” – Τι νούμερα Τηλεθέασης έκανε η εκπομπή (VIDEO)

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, το Circo του Βαγγέλη Περρή στην τηλεόραση του Epsilon TV και κανείς δεν έλειψε από το τηλεοπτικό του “μαχαίρι”. Από τις παλιές αγάπες, που δεν είναι άλλο από το Survivor, μέχρι και τις πιο παλιές, δηλαδή τον Μένιο Φουρθιώτη, η τριπλέτα της σάτιρας που κατάφερε να εδραιωθεί στο τηλεοπτικό κοινό, δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο.

Και γιατί να αφήσει άλλωστε; Μάλιστα, οι γνωστοί τηλεορασάκηδες που αγαπάμε την ελληνική τηλεόραση, παρατηρήσαμε το πιο σημαντικό, που ίσως κανείς άλλος δεν τολμά να γράψει. Ήταν όλοι ο εαυτός τους και έλεγαν αυτό που ήθελαν, με την δόση σάτιρας που ήξεραν πως θα λατρέψει το τηλεοπτικό κοινό. “Η καλή τηλεόραση μετρά στην λεπτομέρεια”, δεν έλεγαν κάποτε; Την απάντηση όμως, την βρίσκαμε στις εξαιρέσεις.

Στο ανανεωμένο studio λοιπόν που θυμίζει σίγουρα τσίρκο, ο Βαγγέλης Περρής, η μανούλα Αθηναΐδα Νέγκα και η Άννα Μαρία Βέλλη σχολίασαν τα πάντα με special guest star, τον αγαπημένο τους αντικέρ που δεν έλειπε από τα video τους, όταν ακόμη βρίσκονταν στον ΣΚΑΙ, με τον δεύτερο να φαίνεται πως ταίριαξε καλά στο τηλεοπτικό πλατό. Αυτό όμως που δεν θα μας αφήσει με το στόμα ανοικτό, αν αποφασίσουν να τον χρησιμοποιήσουν σαν στήλη στις επόμενες εκπομπές τους.

Όλοι όμως μείναμε με το στόμα ανοιχτό, όταν ήρθε η ώρα για τον σχολιασμό στον Μένιο Φουρθιώτη. Τα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα μοιράζονται την ίδια τηλεοπτική στέγη και όμως ο Βαγγέλης Περρής δεν ξέχασε την αγάπη του για σάτιρα στον παρουσιαστή και ιδιαίτερα στα ελληνικά του. Αν αυτό δεν είναι αντικειμενικότητα, τότε τί είναι;

Τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε η εκπομπή στο Γενικό Σύνολο είναι 3,3% 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …