Πέμπτη , 25/04/2024

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πώς μπορείς άθελά σου να γίνεις ο επόμενος πρωταγωνιστής σε Porno Video – Η νέα επικίνδυνη εφαρμογή που χρησιμοποιεί φωτογραφίες σου από τα social media και φαίνεται ότι παίζεις σε Πορνό

Όσο και αν απίθανο σου φαίνεται αυτό που αναφέρει ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρο, πρέπει να το πιστέψεις. Όλοι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες να γίνουμε οι επόμενοι pornstars από εκεί που δεν το περιμένουμε. Πόσο μάλλον, αν κάποιος από εμάς κάνει και καριέρα στην μεγάλη οθόνη.

Φυσικά αναφέρομαι στους διάσημους πρωταγωνιστές της βιομηχανίας του Hollywood που αρκετές φορές έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην λίστα με τα viral videos μίας ιστοσελίδας με αισθησιακό περιεχόμενο και πιο συγκεκριμένα στο διάσημο PornHub. Τώρα τι σε απασχολεί εσένα που ίσως δεν κάνεις αυτή την δουλειά; Φυσικά και σε ενδιαφέρει. Φυσικά και πρέπει να σε προβληματίζει.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνεις μία καταμέτρηση. Πόσες φορές κάποιος ή κάποια που μιλάς στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram ή σε οποιοδήποτε άλλο social media, σου έχει ζητήσει κάποια φωτογραφία ή ένα video πιο αποκαλυπτικό, από αυτά που έχεις στα profile σου; Αρκετές. Πόσες φορές τα έχεις στείλει; Εδώ λογικά προκύπτει ένας σεβαστός αριθμός. Τώρα ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς. Πόσοι ακόμη έλαβαν αυτά τα videos από διάφορα shares μεταξύ φίλων και πόσοι ίσως τα ανέβασαν στο cloud τους για να ολοκληρώσουν ένα αρχείο που μπορεί να μην θέλουν να χάσουν για τις κρύες νύχτες του χειμώνα; Λίγοι αλλά σημαντικοί.

Τώρα όμως όλα σκοπεύουν να αλλάξουν. Αυτά τα videos αν δεν έχουν πρόσωπο σε σώζουν. Αν όμως όλα φανέρωσαν το ποιος είσαι, τότε καλά θα κάνεις να προσέχεις, γιατί μπορεί και συ να γίνεις ένα θύμα του DeepFake. Και για να ξέρεις ακριβώς τι σε περιμένει, καλό είναι να δεις την ταινία “Face Off”, που είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Αν πάλι δεν είσαι του κινηματογράφου, η παρακάτω είδηση θα πρέπει να σε προβληματίζει.

Πριν μερικούς μήνες, κυκλοφόρησε στο Reddit ένα video, το οποίο έδειχνε την Gal Gadot να κάνει σεξ με κάποιον, ο οποίος υποδυόταν τον ετεροθαλή αδερφό της. Προφανώς και ήταν ψεύτικο, αλλά αν δεν εστίαζες στις λεπτομέρειες δύσκολα θα το έπαιρνες χαμπάρι.

Δεν είχαν απλώς κολλήσει το πρόσωπο της ηθοποιού στο σώμα μιας πορνοστάρ, αλλά είχαν καταφέρει να πάρουν εκφράσεις από την τηλεοπτική ζωή της Gadot και να τις ταιριάξουν αρμονικά με τις στάσεις και τις σεξουαλικές κινήσεις που έκανε ανά πάσα στιγμή το σώμα της πορνοστάρ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σιγά σιγά άρχισαν να εμφανίζονται από το πουθενά αντίστοιχα videos κι από άλλες πηγές με πρωταγωνίστριες όπως η Natalie Portman, η Daisy Ridley και η Michelle Obama. Και είναι τόσο μα τόσο εύκολο να δημιουργηθούν. Με βασικές γνώσεις η/υ και με εφαρμογές που κυκλοφορούν online μπορεί ο καθένας να βάλει την/τον αγαπημένη/ο ηθοποιό να κάνει σεξ με όποιον εκείνος θέλει ή να απειλήσει τον γείτονά του πως θα κυκλοφορήσει video στο οποίο κάνει σεξ με ζώα αν δεν του δώσει το x χρηματικό ποσό.

Υπέροχη ιδέα για εκφοβισμό, υπέροχη ιδέα για ένα νέο σύγχρονο επεισόδιο του Κόκκινου Κύκλου και επίσης υπέροχη ιδέα για να ξανασκεφτείς τι θα κάνεις από εδώ και πέρα με τα Social Media.

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …