Παρασκευή , 19/04/2024

Πρωτοχρονιά με τον Γιάννη Πλούταρχο στο “Φωταέριο” – Η καλύτερη επιλογή για την διασκέδασή σας στην Αθήνα

Όλοι περιμένουμε πως και πως την πρωτοχρονιά για να ευχηθούμε το νέο έτος να μας «μπει με το καλό» και να κάνουμε νέα σχέδια για το καινούργιο έτος. Όμως πέρα από αυτό την μεγάλη νύχτα της πρωτοχρονιάς, όλοι θέλουμε να το ρίξουμε έξω και να γλεντήσουμε πίνοντας και διασκεδάζοντας σε κάποιο νυχτερινό κέντρο μαζί με την παρέα μας. Για να το ζήσεις μοναδικά και έντονα όμως πρέπει το κέντρο που θα διαλέξεις να σου προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση, και είμαι σίγουρη πως η καλύτερη επιλογή για να υποδεχτείς το 2018 βρίσκεται στο “Φωταέριο” παρέα με τον  Γιάννη Πλούταρχο.

Το “Φωταέριο” άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει να τραγουδήσετε, να χορέψετε και να τα σπάσετε στην κυριολεξία καλωσορίζοντας την νέα χρονιά. Γίνετε το επίκεντρο για την φετινή χρονιά καθώς  ο Γιάννης Πλούταρχος ένας τραγουδιστής που καταφέρνει να σε γεμίσει συναισθήματα με την φωνή του, αλλά και να σε ξεσηκώσει με τα πιο λαϊκά τραγούδια του, συναντάει σε ένα πολύ δυνατό σχήμα τον Ηλία Βρεττό και τους Kings που πέρα από το κλασσικό λαϊκό πρόγραμμα συνδυάζουν και μια πιο μοντέρνα εκδοχή στη νυχτερινή διασκέδαση, βάζοντάς φωτιά στην πίστα και απογειώνοντας το κέφι.

Το μεγαλύτερο σχήμα της πόλης έχει έρθει για να μείνει, και σας υπόσχεται την καλύτερη διασκέδαση με τον Γιάννη Πλούταρχο αρχηγό στο τιμόνι του προγράμματος, έχοντας πορεία 20 χρόνων στην νυχτερινή διασκέδαση, είναι έτοιμος και πάλι να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου , όσο αφορά την καλοπέραση τους για τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Άλλωστε είναι ένας καλλιτέχνης που δεν έχει μάθει να απογοητεύει ποτέ το κοινό του, χαρίζοντας τους γέλιο, χαρά, διασκέδαση, πολύ συναίσθημα και όπως λέει και ο ίδιος μέσα από το τραγούδι του πάλι θα τα σπάσει όλα. Αν λοιπόν θέλετε να αλλάξατε την χρονιά σας με την καλύτερη ψυχολογία και χωρίς να κουράζεστε με τις αποστάσεις αφού βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας Πειραιώς 100 γκάζι το Φωταέριο είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και για όλα τα γούστα.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …