Πέμπτη , 25/04/2024

To Πρωτότυπο τραγούδι του Πατέρα Σάββα που προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους στο Πνευματικό ταξίδι της Εξομολογήσεως (VIDEO)

Άλλαξε η χρονιά και ο γνωστός σε όλους μας για τις ξεχωριστές πρωτοτυπίες του πατέρας Σάββας Κυράζογλου, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καβάλας, της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, πόρτα ανοίγει στην καινούρια με ένα νέο τραγούδι, όπου στίχοι, μουσική και ερμηνευτική απόδοση φέρουν για μια ακόμη φορά την υπογραφή του… μέσα από το οποίο μας καλεί με έναν μοναδικό και ως πάντα διαφορετικό τρόπο να αγωνιστούμε στο πνευματικό μας στάδιο.

Μας καλεί σε ένα πνευματικό ταξίδι, αφήνοντάς μας κάθε δικαίωμα, να κάνουμε λάθος, να επιλέξουμε λάθος δρόμο, να χάσουμε ακόμη και αυτόν τον ίδιο, αρχικό προορισμό μας… κι έτσι λοιπόν, γνωρίζοντας πολύ καλά τους κινδύνους που εγκυμονούν σε κάθε ταξίδι, τις παγίδες στις οποίες μπορεί να περιπέσει ο οιοσδήποτε πνευματικός αναζητητής… καθιστά απαραίτητη και άκρως αναγκαία την πνευματική καθοδήγησή μας, την από καρδιάς επαφή και επικοινωνία με έναν Λειτουργό του Υψίστου, με έναν Εξομολόγο!

Κάθε πνευματικός έχει θεία εξουσία, εφόσον φοράει πετραχήλι. Τελεί το Μυστήριο, έχει την Θεία Χάρη και όταν διαβάσει την συγχωρητική ευχή, ο Θεός σβήνει όλες του τις αμαρτίες, τις οποίες εξομολογήθηκε με ειλικρινή μετάνοια. Από μας εξαρτάται πόσο θα βοηθηθούμε από το Μυστήριο της Εξομολογήσεως.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …