Παρασκευή , 19/04/2024

Πώς να γίνεις η τέλεια ερωτική σύντροφος για να «τρελάνεις» το αγόρι σου στο σεξ!

Δεν θέλει και πολύ σκέψη για το πως να κάνεις έναν άντρα να θέλει μόνο εσένα και να μην έχει ανάγκη να ζήσει εμπειρίες στο σεξ με κάποια άλλη, αρκεί να μπεις για λίγο στη διαδικασία να σκεφτείς σαν άντρας και να δεις τι πραγματικά αναζητάν από μια γυναίκα ώστε να γίνει η τέλεια ερωτική σύντροφος.

Οι άντρες ερεθίζονται περισσότερο με την οπτική επαφή παρά με την εγκεφαλική. Όταν λοιπόν έρθει η στιγμή να πάτε στο κρεβάτι άσε τα φώτα αναμμένα και κάτσε μπροστά του γυμνή αφήνοντας τον να σε χαζεύει. Σίγουρα θα τον φτάσεις στα άκρα με αυτή σου την κίνηση.

Ξεκίνα να αναζητάς καινούργιες τακτικές και στάσεις του σεξ που θα είσαι σίγουρη πως δεν θα έχει ξαναδοκιμάσει παρόμοιες στην ζωή του. Αν ο καλός σου ζήσει κάτι νέο τότε δεν θα σε βαρεθεί ποτέ.

Πολλές γυναίκες λόγω της κούρασης που αισθάνονται από την καθημερινότητα τους αφήνονται και δεν ανανεώνονται όσο πρέπει. Αν θες να ξετρελάνεις το ταίρι σου μην γίνεις σαν αυτές.

Ανανεώσου, φτιάξου και πήγαινε να αγοράσεις καινούργια εσώρουχα τα πιο σέξι και πρόστυχα που θα βρεις. Κάτι μου λέει πως ο αγαπημένος σου θα το εκτιμήσει πολύ. Όταν εκείνος σε πάρει για να πάτε στην κρεβατοκάμαρα , εσύ βγάλε φλας και στρίψε για αλλού. Μπορείς να τον πάρεις ώστε να πάτε σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού αφού το υπνοδωμάτιο αποτελεί σήμα κατατεθέν και εσύ θέλεις κάτι διαφορετικό και πιο αισθησιακό.

Μπορείς να τον ρίξεις ακόμα και στα πατώματα. Μπορεί το πρωκτικό να αποτελεί θέμα ταμπού αλλά και φόβου για τις γυναίκες, όμως δεν πάει να είναι μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες κάθε αρσενικού. Αν λοιπόν προσπαθήσεις να το δοκιμάσεις και γίνει με τον σωστό τρόπο, τότε εσύ και ο σύντροφος σου θα γευτείτε την απόλυτη κορύφωση.

Μια γυναίκα η οποία θέλει να είναι ερωτική σύντροφος δεν θα προσποιηθεί ποτέ πως έχει πονοκέφαλο, δεν θα ντρέπεται για το σώμα της και κάθε φορά θα ψάχνει για κάτι νέο πάνω στο σεξ ώστε να μην κάνει τον καλό της να βαριέται.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση