Σάββατο , 20/04/2024

Πώς να δημιουργήσεις το τέλειο δείπνο έκπληξη στον σύντροφό σου με κεριά και αισθησιακή διάθεση

Πριν σας δώσω την πραγματική εικόνα για το τι προσφέρουν τα κεριά σε ένα δείπνο, θα σας εξηγήσω πως δημιουργούμε ένα ρομαντικό σκηνικό δείπνου και πως τα κεριά το απογειώνουν με τον ρόλο και την σημασία που έχουν σε αυτό.

Είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον σύντροφο σας για να ενισχύσετε τον δεσμό της σχέσης σας. Αλλά αυτό έχει γίνει ένα από τα πιο σκληρά πράγματα που πρέπει να κάνετε λόγω του πολυάσχολου τρόπου ζωής. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και άλλοι παράγοντες που εμποδίζουν ένα ζευγάρι να ξοδεύει χρόνο μεταξύ του. Το δείπνο για δύο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μοιραστείτε με το σύζυγό σας, η τον σύντροφό σας μερικές ωραίες στιγμές.

Για να κάνετε μια συγκεκριμένη ημέρα πιο ξεχωριστή, προσπαθήστε να οργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο γεμάτο κεριά στο σπίτι σας, κάνοντας έκπληξη στο σύζυγό σας με αυτό το όμορφο δώρο. Για να δημιουργήσετε το πιο υπέροχο σκηνικό απλά έχετε στο νου σας πως χρειάζονται αρκετά κεράκια και μετά είστε έτοιμη να περάσετε όμορφα το βράδυ σας με την αγάπη της ζωής σας.

Επιλέξτε μια μέρα κυρίως κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου και όχι στα μέσα της εβδομάδας ώστε να δημιουργήσετε το δείπνο των ονείρων σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει και τους δυο σας να απολαύσετε το βράδυ χωρίς καμία ταλαιπωρία ή το βάρος της μετάβασης στο γραφείο την επόμενη μέρα, καθώς μια από τις μεγαλύτερες ιδιότητες των κεριών είναι το να μας προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση.

Αποφασίστε για ένα μενού, και ξεκινήστε με ποτά ακολουθούμενα από ορεκτικά, κύριος πιάτο και επιδόρπιο. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να κάνετε τα είδη διατροφής μόνοι σας, είτε να τα παραγγείλετε από οποιοδήποτε τοπικό εστιατόριο, αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να μαγειρέψετε. (αυτή είναι μια δική μου χαριστική συμβουλή). Και πάμε στο πιο σημαντικό μας βήμα την διακόσμηση η οποία αποτελείτε αποκλειστικά από διάφορα κεριά αρωματικά και μη.

Βεβαιωθείτε ότι διακοσμείτε την περιοχή στο έπακρο για να τονίσετε την ατμόσφαιρα του τόπου. Χρησιμοποιήστε τα κεριά σκορπίζοντας τα σε όλο το χώρο που βρίσκεστε. Παίξτε απαλή μουσική και κάντε την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική.

Τώρα πάμε στο πιο σημαντικό κομμάτι, να γνωρίσουμε τι ακριβώς μας προσφέρουν τα κεριά στο δείπνο μας. Τα κεριά σημαίνουν αισθησιασμός, τονίζουν μια πιο έντονη ερωτική πλευρά στην ατμόσφαιρα, και μας κάνουν να έχουμε πολύ ανεβασμένη λίμπιντο. Δημιουργούν ταυτόχρονα και μια ρομαντική πλευρά στο δείπνο μας, όμως παρόλα αυτά αφήνουν πολλά υπονοούμενα.

Επίσης λόγω του χαμηλού φωτισμού τους, κάνουν το ζευγάρι να εστιάζει στα μάτια μέσα στο χώρο που βρίσκεται και σε κανένα άλλο αντικείμενο μέσα στο σπίτι. Άρα τα κεριά πέρα από ωραία αισθητική, όμορφη διακόσμηση, χαλάρωση και εστίαση στο άτομο σημαίνουν και έντονος αισθησιασμός καθώς στο τέλος είμαι σίγουρη πως ο καλός σας θα έχει ανάψει ολόκληρος από το ερωτικό σκηνικό δείπνου και θα σας το ανταποδώσει με ένα έντονο κρεβάτι πάθους.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …