Παρασκευή , 19/04/2024

Πώς να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο σαρκώδη τις γιορτές

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ονειρεύονται να έχουν πιο μεγάλα και σαρκώδη χείλη. Εμείς κάναμε την ερευνά μας και σας προτείνουμε μερικά μυστικά ώστε να δείχνουν τα χείλη σας πιο σαρκώδη και σέξι.

  • Χρησιμοποίησε φυσικά καλλυντικά

Χρησιμοποιώντας φυσικά καλλυντικά όπως αιθέρια έλαια έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια στα χείλη μας αντί για αυτά του εμπορίου, καθώς έχουν την ιδιότητα να δείχνουν πιο ζουμερά τα χείλη. Τip: Ένα πολύ καλό έλαιο είναι η μέντα.

  • Περίγραμμα με μολύβι

Χρησιμοποιείστε ένα τόνο πιο σκούρο χρώμα μολύβι χειλιών και περάστε το στο περίγραμμα των χειλιών σας, στη συνέχεια με ένα πλησιέστερο χρώμα πιο έντονο γεμίστε τα εσωτερικά χείλη.

  • Lip plumbers

Tα lip plumbers είναι προιόντα τα οποία πλησιάζουν αρκετά τα lip gloss τα οποία περιέχουν συστατικά τα οποία βοηθούν στην φυσική αύξηση του κολλαγόνου των χειλιών, κάνοντας τα να δείχνουν πιο ογκώδη.

  • Βουρτσίστε τα χείλη σας

Ποιος είπε πώς το βούρτσισμα ωφελεί μόνο τα δόντια; Πάρτε μια στεγνή οδοντόβουρτσα και τρίψτε απαλά και με προσοχή τα χείλη σας το αποτέλεσμα θα σας κάνει να μην πιστεύετε στα μάτια σας. Με αυτόν τον τρόπο τονώνουμε την ροή του αίματος και τα κάνουμε να δείχνουν πιο σαρκώδη και λεία. Αν θέλουμε να είναι ακόμα πιο απαλά προσθέτουμε λίγο μέλι στην οδοντόβουρτσα μας.

 

Δείτε επίσης

Τα οφέλη του μασάζ σε δύσκολες εποχές γεμάτες άγχος – Από την Patricia Sundari

Ζούμε σε εποχές που απαιτούν πολλά από εμάς σε ψυχικό επίπεδο. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με ερεθίσματα, …

Αφήστε μια απάντηση