Παρασκευή , 26/04/2024

Ραγδαίες εξελίξεις στο Epsilon: Δυσαρεστημένοι οι δημοσιογράφοι με το ενδεχόμενο μετακίνησής τους στο Extra 3 – Γιατί άλλαξε ριζικά concept εκπομπής λίγο πριν την πρεμιέρα η Χριστίνα Λαμπίρη

Δεν λένε να ησυχάσουν και να ζήσουν μια ήρεμη τηλεοπτική σεζόν οι εργαζόμενοι του Έψιλον. Μπορεί πριν από λίγους μήνες το κανάλι να έμεινε εκτός του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και οι εργαζόμενοι του σταθμού να μην ήξεραν αν την επόμενη μέρα θα έχουν δουλειά, φέτος όμως έρχονται πιο σκληρές καταστάσεις που καλούνται να ζήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, δυσαρεστημένοι φαίνεται να είναι οι εργαζόμενοι του ψυχαγωγικού τομέα του προγράμματος του σταθμού, μιας και μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, φοβούνται πολύ για τις θέσεις τους. Όλα αλλάζουν στο νέο κανάλι και πληροφορίες αναφέρουν πως από την 1η Ιανουαρίου 2018 ( από την στιγμή δηλαδή που και επίσημα το κανάλι περνά στα χέρια του επιχειρηματία ολοκληρωτικά ), το Έψιλον δεν θα έχει ούτε δείγμα ψυχαγωγικής εκπομπής στο πρόγραμμά του, ενώ θα αποκτήσει ένα άκρως ενημερωτικό πρόσωπο με συνεχή ενημέρωση.

Φυσικά το ερώτημα που γεννάται, είναι πώς θα αξιοποιηθούν οι εργαζόμενοι του lifestyle προγράμματος που μέχρι και σήμερα εργάζονται για ένα συνεχές πρόγραμμα ψυχαγωγίας και με κάποιους από αυτούς να μην έχουν πληρωθεί από τον Ιούλιο. Την κατάσταση φαίνεται να έρχεται να σώσει ο μέχρι στιγμής ιδιοκτήτης του σταθμού, κύριος Βρυώνης, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλής μου πληροφορίες, σκοπεύει να μεταφέρει το ψυχαγωγικό κομμάτι του Έψιλον στο “μικρότερο παιδί της εταιρείας”, δηλαδή στο κανάλι Extra.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως ήδη στο Έψιλον επικρατεί ένα τεράστιο κλίμα δυσαρέσκειας μιας και σχεδόν το 99% των εργαζομένων, δεν θα ήθελε να “μετακομίσει” σε έναν μικρότερης εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό, στον οποίο ουκ ολίγες φορές έχουν ακουστεί περιπτώσεις μισθών κάτω του κατώτατου ορίου αλλά και ασυνέπειας στην μισθοδοσία. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν τελικά βρεθεί μία κοινή λύση μεταξύ των εργαζομένων και των επιχειρηματιών, μιας και αν δεν καταφέρει κάτι καμία από τις δύο πλευρές, μιλάμε για ένα κύμα μαζικών απολύσεων που φαίνεται πως θα ανεβάσει το ποσοστό ανεργίας στη χώρα μας.

Κάτι το οποίο μάλλον σκέφτηκε και η Χριστίνα Λαμπίρη, με την εκπομπή “Εμείς” που μόνο “εμείς” δεν θα είναι, μιας και σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η παρουσιάστρια και η αρχισυντάκτριά της, αλλάζουν τελευταία στιγμή το concept της εκπομπής που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η γνωστή παρουσιάστρια θα βρίσκεται ολομόναχη σε ένα τηλεοπτική πλατώ κατά την διάρκεια της εκπομπής, με δημοσιογράφους να “μπαινοβγαίνουν” όποτε αυτό είναι απαραίτητο, ενώ η ψυχαγωγική πλευρά φαίνεται να είναι αρκετά προσεγμένη και με μέτρο.

Χωρίς αμφιβολία όμως, δεν μπορεί να φοβίζει κάτι τέτοιο την Χριστίνα Λαμπίρη, μιας και την τηλεοπτική σεζόν που βρέθηκε στον ΣΚΑΙ, το συγκεκριμένο concept το υπηρέτησε αρκετά ικανοποιητικά για τα τηλεοπτικά δεδομένα του σταθμού και όπως φαίνεται, καλείται αυτή τη στιγμή να δημιουργήσει ένα δεύτερο “Excellent” στο Έψιλον.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …