Τρίτη , 19/03/2024

Ραντεβού στα Χριστουγεννιάτικα στέκια της Αθήνας!

Αν θέλεις τόσο πολύ να βάλεις τον σκούφο του Άι Βασίλη και να πας για καφέ στο κέντρο της Αθήνας, αλλά σκέφτεσαι τους γύρω σου, μην το αφήσεις να περάσει έτσι. Τώρα, τα Χριστούγεννα έχουν την δική τους “στέγη” στο κέντρο της πόλης, μέσα από τα μοναδικά εορταστικά στέκια που κάνουν την Αθήνα να μοιάζει ακόμη πιο όμορφη.

Fairytale. Εκεί που τα παραμύθια ζωντανεύουν καθημερινά, σε περιμένουν πολλές εορταστικές εκπλήξεις. Ένας άρκως χριστουγεννιάτικος χώρος σε περιμένει να τον ανακαλύψεις, μέσα από τους καταλόγους και τις εορταστικές λιχουδιές που έχει ετοιμάσει για εσένα η ομάδα του Fairytale.

Noel ή αλλιώς το πιο Instagrammable σημείο της πόλης για αυτές τις γιορτές. Με το που πέσει ο ήλιος στην Κολοκοτρώνη, το Noel μοιάζει σαν πύλη ενός ξεχασμένου βασιλείου όπου οι κάτοικοί του γιορτάζουν τα Χριστούγεννα κάθε μέρα. Ίσως τελικά, το Noel να είναι και το πηγάδι των ευχών σου, οπότε μαζί με τα άκρως χριστουγεννιάτικα πιάτα του, καλό είναι να αφήσεις και μία ευχή.

Για το Cap Cap δεν υπάρχου λόγια, μόνο κουτάλια, πιρούνια και φωτογραφκές μηχανές. Το Cap Cap αλλάζει θεματική και διακόσμηση, ανάλογα με την εποχή και τα Χριστούγεννα τα δίνει όλα, σαν να κάνει για πρώτη φορά opening στους πιστούς του φίλους. Φωτάκια παντού, χριστουγεννιάτικα στολίδια όπου και αν γυρίσεις το βλέμμα σου και φυσικά, τα γλυκά να κλέβουν την παράσταση.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …