Παρασκευή , 29/03/2024

Ρεπορτάζ LABEL NEWS Ονειρούπολη Δράμας: Ζήσε Το Παραμύθι των Χριστουγέννων στην πόλη της Μακεδονίας που έχει γίνει must

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου για πολλούς από εμάς έχει έρθει. Τα Χριστούγεννα είναι περίοδος αγάπης, αισιοδοξίας, ελπίδας αλλά και προσφυγής στην χαμένη μας παιδικότητα.

Η Δράμα ξέρει πολύ καλά εδώ και μερικά χρόνια πώς να μεταδίδει το εορταστικό κλίμα, καλύτερα από κάθε άλλη πόλη. Και φυσικά αναφέρομαι στην Ονειρούπολη.

Για να βγει αυτό το παραμυθένιο αποτέλεσμα που λέγεται «Ονειρούπολη» εργάζονται σκληρά και πολλούς μήνες πριν αρκετοί άνθρωποι.

Σε μια έκταση 20 περίπου στρεμμάτων στον καταπράσινο Δημοτικό Κήπο της Δράμας, το παραμυθένιο σκηνικό που στήνεται εκεί συνδέεται με την κεντρική πλατεία της πόλης, στην οποία δημιουργείται ένας ακόμα γιορτινός τόπος για μικρούς και μεγάλους.

Στον χώρο της Ονειρούπολης οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στα ξύλινα σπιτάκια που πραγματοποιούνται πολλά παιχνίδια για τα παιδιά, να διασκεδάσουν με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, να ταξιδέψουν με τα τρενάκια στο παραμυθένιο χωριό και να απολαύσουν ποικιλία από γλυκά και ροφήματα.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το «Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας» ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος.

Πολλά τα events και φέτος. Κουκλοθέατρα, παιχνίδια και παραμυθένιες ιστορίες περιμένουν τους μικρούς φίλους ενώ για τους λίγο μεγαλύτερους οι εντυπωσιακές συναυλίες δεν λείπουν ούτε και φέτος. Ήδη στην Ονειρούπολη έχουν παρευρεθεί οι Onirama, οι Vegas,  ο Ανδρέας Λέοντας, ο Ίαν Στρατής και η Τάνια Μπρεάζου ενώ στις 27 Δεκεμβρίου στην παρέα της Δράμας θα βρίσκεται και η Ραλλία Χρηστίδου.

Η Ονειρούπολη μας κάνει ξανά παιδιά από αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και αρχές Ιανουαρίου.

Προς τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους: «Αν θέλετε να νιώσετε το Πνεύμα των Χριστουγέννων, θα χρειαστεί να ταξιδέψετε προς τα βόρεια και συγκεκριμένα στην Δράμα».

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …

Αφήστε μια απάντηση